Det här var inte så jag hade tänkt att det skulle bli.

Jag och Sandra har spenderat en vecka i Finland nu. Veckan har varit underbar bara omtanke från släktingarna. Man förstog verkligen att det var allt för länge sen man sågs. En riktigt lyckad vecka.

Men det kan vända så snabbt...
Jag kommer hem och jag tror att allt är helt underbart mellan dig och mig, jag hade verkligen saknat dig otroligt mycket ,du sa att du hade gjorde de med, men tydligen inte, du hade nog önskat att jag var där en vecka till..
Jag fattar inte hur du kunde, du har inte ens aldrig sagt sådanna vackra saker till mig, aldrig någonsin.
Men till en helt okänd tjej som du sett senast när du var liten så skriver du sådanna saker som jag aldrig har fått höra fast vi varit tillsammans i hela 3 år. Jag vet ej vad jag ska göra du har verkligen sårat mig. Livet känns så meningslöst, du var mitt allt, och jag vet verkligen inte vad som händer efter detta. Jag skulle aldrig göra såhär mot dig, inte ens om jag var ledsen.
Jag hade verkligen insett dem senaste månaderna att jag aldrig behöver vara orolig för att du skulle såra mig så här mycket för du älskade mig, men ack så fel jag hade. Och detta är inte den första gången detta händer, och jag kanske inte borde förlåta dig för detta för att visa att så här gör man fan inte mot mig om man verkligen älskar mig.
Jag är helt förrvirrad, hur mitt liv kunde bli såhär hemskt och depprimerande bara på en dag.
Patetiskt men jag gråter när jag skriver de här egentligen borde inte en enda tår vara värd dig.
Jag fattar inte att du kunde gå så långt.
Och jag skulle ha min första jobbdag efter semestern idag men jag kunde inte, du har verkligen förstört min dag om så inte hela mitt liv, jag vet ej.
Tyvärr kan jag inte gå in på detaljer jag vill bara skriva av mig hur jag egentligen känner.
Förlåt för att jag skiriver de här men de känns som om jag kan inte hålla det inom mig...

Broken inside

Jag och Sandra åker till Finland imorgon,
Dig har jag inte träffat på tu man hand sen vi kom hem från Öland. Jag är så ledsen inombords att jag vet inte vad jag ska göra. Du förstår inte att jag kommer sakna dig massor, det känns som om de kvittar för dig. Hur ska jag förklara för dig att jag vill inte vara med dig om du verkligen inte vill vara med mig. Att jag vill att du visar lite intiativ att du vill vara med mig. Jag försöker i alla fall. Känns så deprimerande att jag mår såhär när vi åker till Finland imorgon och detta ska endå bli så kul. Men de enda jag tänker på är varför du inte kan lägga ner din stolthet för en liten stund och visa dina känslor för mig. Jag säger i alla fall till dig hur jag känner.
Men du kan inte vara sur för att jag umgås med mina vänner en kväll när du endå gör något annat. I så fall kan du i alla fall säga de så jag vet de. Men som vanligt är det jag som tar sådant här hårdast.

På tal om något helt annat, Sandra och jag var på Tellus i Nyköping igår och så kul har jag inte haft på länge, Sandra i ditt umgänge mår jag som bäst just nu. Det kan låta hårt men de är sant. Du vill i alla fall verkligen vara med mig... Tack för denna kväll alla ni som var med.

Imorgon åker vi som sagt till Finland så en vecka blir vi borta. Jag hoppas veckan som kommer bjuder på gladare överraskningar än den veckan som varit.

//anna

En helg med bara positiva känslor.

Idag har varit en helt underbar semesterdag. Solning på stranden med Sandra och sedan blev det fiske med Martina och Frida på kvällen och vi fick upp en mört. Sedan blev de alldeles för mycket myggor så vi åkte hem. Underbar dag helt enkelt.

Helgen har varit riktigt bra.
Den började med kräftskiva i fredags med bara tjejer och massa dricka. Kvällen bjöd också på en underbar överraskning.
Vi är vänner igen. Det går inte att beskriva i ord hur glad och lycklig jag är. Kändes så skönt att bara få prata ut med dig och inse att detta bara var ett stort missförstånd. Vi har saknat dig. Den oslagbara trion består.
Lördag kväll hamnade vi i Stjärnhov av alla ställen på 40års-fest/poolparty. Kvällen blev helt klart lyckad med underbart umgänge och ännu mer dricka. Denna kväll bjöd på mycket nöje och positiva känslor.

Nu är det 6 dagar kvar till vi reser till Finland. Nu börjar jag bli lite nervös inte överdrivet men det smyger sig på. Det pirrar i hela kroppen. Bara bra känslor får jag av detta.
// anna
RSS 2.0