Öland avklarat, nu ser jag fram emot Finland.

Då var en vecka på Öland avklarad. Veckan som var har varit helt underbar. Med växlande väder och underbara sommar kvällar med världens bästa sällskap i högsta grad. "När man åker över Ölandsbron, då vet man att det är semester".
En kväll tillbringade vi i Byxelkrok och lyssnade på Governor Andy som by the way hade en spelning över mina förväntningar. Det är inte ofta man får stå en meter på dansgolvet från artisten och följa dennes uppträdande. Good feelnings.
Det blev många familjemiddagar denna vecka också med ännu mer underbart sällskap. Bättre sällskap får man leta efter.
Många kvällar i Byxelkrok hamnen med kvällssol och en mjukglass i handen och din hand i den andra. Always.
Dagarna tillbringades så gott det gick i solen, pågrund av att hälften av tiden var det ju endå mulet, så den lilla chans till sol man fick, så åkte kläderna av till bikini på tre snabba.
Helt klart en lyckad vecka.

Nu är man hemma igen och nu har nedräkningen börjat till Sandras och min resa till Finland i en vecka.
Nu är det kvar 11 Dagar tills vi reser. Det är inte långt borta nu, och jag har nog ältat det men det går inte att få bort från tankarna. Jag är inte så nervös än men ju mer det närmar sig ju mer känns det i hela kroppen. Ett helt eget äventyr för oss själva. Till det vi saknar och längtar efter mest.

Semester is Wonderful!

// Anna'
'

Min familj åkte till Finland och lämnade mig kvar som hund- och kattvakt

I torsdags åkte mamma, pappa, Niklas och Paulina till Finland. Såklart så lämnade de mig som hund- och kattvakt. Och du har semester så du har inte tid med mig. Så jag sitter här i stugan i sund och gör typ så lite som möjligt för att det finns inget att göra.
Idag har jag vaknat för tidigt för att vara en lördag och gick en långpromenad med hunden och sedan städade jag bilen och fixade stereon som har legat i baksätet i säkert tre månader, senast du fixade den så funkade den skit, men jag fixade den idag och den funkar kanon, allt måste man göra själv.
Jag har varit här i stugan sen i torsdags kväll helt ensam, det bara har blivit så. Du har ju som sagt semester och har inte tid att vara bara med mig så då är jag hellre själv för jag har ingen lust att träffa folk och dricka hela tiden. Kan man inte göra någonting alls utan alkohol?
 Ja de låter ganska torrt och tråkigt men vi dricker alltid om vi gör någonting och det blir inget "sällskapsdrickande" utan det blir rättare sagt "hetsdrickande". Fullast vinner! 
Kan vi inte bara ta en dag där alla bara umgås och dricker för att det är ett plus. Inte umgås med folk för att få dricka. Tröttnat på de galet mycket, någon gång ibland kan vara riktigt kul men inte varje helg (nu denna vecka kommer det bli varje dag för dig).
Jag är så otroligt uttråkad, jag bara bönar och ber efter semestern och till att man får komma iväg, bort härifrån för en liten stund i allafall. Snart så. Nu är det kvar 9 dagar till semester och bara 6 arbetsdagar kvar.
Denna vecka kommer jag låta dig göra precis vad du vill, jag orkar inte bry mig och jag orkar inte vara med dig om du verkligen inte vill vara med mig. Då känns de som om jag bara hänger efter dig och jag kommer bara bli besviken då. Så då är det bättre om jag är för mig själv och tar de lugnt och är less.
Jag har sådan huvudvärk för att jag inte ätit något sen igår lunch, här finns ingen mat och jag orkar inte åka till affären och handla för att jag är så less.
Detta är nog det mest deprimerande inlägget jag någonsin skrivit, så varsågod.
// anna


Nedränkningen har börjat

Nedräkningen har börjat!
Nu är det 12 Dagar kvar till fyra härliga veckor semester, detta ser jag verkligen fram emot.
Första veckan åker Malte och jag till Öland en vecka, detta kommer bli helt underbart. Jag hoppas på sol och värme denna vecka. Finns inget bättre än att ligga och steka på stranden på Öland en härlig sommardag och sedan senare på kvällen gå kvällspromenader och bara njuta av varandras sällskap och fundera på livssituationen. Kärleken kommer vara i centrum denna vecka. En vecka blir vi borta.
Sedan är det 33 Dagar kvar till Sandra och jag lämnar Sveriges gränser och åker till Finland en vecka. Bara du och jag på våran egna semester tillsammans. Då ska vi äntligen få träffa farmor + alla andra släktingar som vi inte träffat på ca 5 år. Man kan säga att vi är efterlängtade i Finland. Senast vi var och träffade Farmor tillsammans kan vi inte varit mer än 10 år, så hon kommer bli galet glad. Känns så underbart att få göra någon så glad, man blir helt lycklig inombord.
Känns så vuxet att åka till Finland helt själv utan någon som tar hand om oss, nästan lite läskigt att vara på okänd mark och på egen hand men ändå är det så bekant, alla somrar vi spenderat i Finland med släktingarna under barndomen, och alla platser man har skapat dem flesta barndomsminnerna på, man kommer känna igen sig och minnas med glädje och lycka.
Denna resa kommer vi bara njuta av alla minnen som kommer ge oss så mycket glädje och lycka...
Resterande två veckor av semestern kommer jag bara njuta och göra saker som faller mig in just för stunden. Ingen stress och inga måsten. Lovely.

Imorgon kommer Sandra på besök, beroende på vädret får vi se vad vi gör. Något hittar vi ALLTID på.
Imorgon åker också Mamma, Pappa, Niklas och Paulina till Finland, och jag blir kvarlämnad som hund och kattvakt igen. Hoppas på bättre väder så kanske man kan vara vid stugan mycket skulle vara lovely.
Jag måste göra mig av med mina sköldpaddor någon dag också. Någon som vill ha?? dessa är bortskänkes. Hör av dig bara så får du dem.
Tack för mig
// Anna


RSS 2.0