U n d e r b a r t.

Tänkte berätta lite om helgen.
I fredags blev de krogen för hela slanten, dagen efter hade man så klart träningsvärk i hela kroppen, och man blev inte en hel människa förran sent på eftermiddagen.
Nöjesrik kväll by the way, visst att kvällen inte blev lika bra för alla men under kvällens gång så hade vi nog alla riktigt kul.
Lördagen tog vi som den kom. Inget bestämt om vad som skulle hända. Kändes bäst så. Det blev inget krogen vilket kändes riktigt skönt,
Det blev en u n d e r b a r hemma myskväll hos mig med tjejerna. Vissa drog vidare men riktigt mysigt med mycket uppskattning och filosofiering. Det är klart jag som din vän ställer upp för dig, vad de än gäller, jag ställer alltid upp för mina vänner. Känns som om man får så mycket mer tillbaka. Give a little and get a lot.
Vänner är något du aldrig kommer kunna leva utan, de får dig att må som bäst när det är som värst.
De finns där för dig när du behöver dem och de bara accepterar dig för den du är och försöker inte ändra på dig.
Just dessa saker gör att du alltid vill ställa upp för en vän för du vet att du får så otroligt mycket kärlek och lycka tillbaka.
Det känns så underbart när de bara klickar som vänner man känner förtroende för varandra och man litar på varandra från första stund.
Ni fick lyssna på mitt tjat óch gnäll för två månader sen, och nu känns de som det är min tur att lyssna och bara finnas där. Detta gör jag mer än gärna, bara för att det är ni/du.
Jag finns här och jag lyssnar på dig alltid.

Idag ska jag vagnhärad och byta däck på bilen. Sedan är jag nog sugen på en fika på stan med alla.
Om planerna går som jag vill så hoppas jag på en "foto-dag" imorgon. Ut i naturen bara med kameran i handen och med ett underbart sällskap. Fotografera lite höst och känslor. G o o d  F e e l i n g s !


Vänskap och Lycka.//a.jylhä


Känslorna är blandade.

Jag hittade Zackes personaltröja i mitt skåp i lördags när jag skulle börja jobba, antingen var det meningen att jag skulle få den eller så hade han bara lagt den där för att han inte ville slänga den. Men jag tänker i vilket fall som helst behålla den tills han kommer hem.
I fredags kväll spelade vi Lasergame med alla för att hedra dig Zacke, jag vet att det är svårt för dig också att åka.
Du fick ett brev av mig, jag uppskattade verkligen känslorna du visade när du läst brevet. Tack för att du visade dessa för mig.
Du är ett så underbart pucko Zacke. Du får många av dina vänner att le hur bittera eller arga de än är. Jag kan inte förklara i ord hur mycket jag kommer sakna dig. Det hemskaste av allt är att jag gråter hela tiden så fort jag ska berätta något om dig så fort jag pratar om dig så gråter jag, jag gråter aldrig annars jag brukar kunna kontrollera mig ganska rejält och inte gråta. Men det känns så hemskt du har endå varit en del av min vardag i hela 3 år. Du har alltid varit där och lyssnat fast du egentligen inte har varit så intresserad så har du endå lyssnat.
Det viktigaste är att du lyssnar på din vän, du behöver inte vara så jätte intresserad, så länge du visar att du lyssnar och bryr dig om din vän så är det guld värt, och du Zacke har en förmåga att lyssna otroligt bra, jag kommer aldrig hitta en så underbar arbetskamrat som dig, aldrig.

Jag förstår inte ibland hur jag lyckas??? Det är nog bara jag som kan lyckas, på ett sätt är jag lite besviken på mig själv att jag missade chansen men på ett annat sätt är jag väldigt glad jag har kanske påbörjat en vänskap som kan hålla länge, de kommer nog bli många promenader och pratstunder. Jag vet att de kunde ha varit annorlunda,. Men just nu är det här nog de bästa för oss båda.

Helgen har som sagt präglats av blandade känslor, och helgen har präglats av närhet och vänskap,
Jag är så otroligt glad att jag flyttade hit till Nyköping och lärde känna alla er underbara människor som bara ger en underbara känslor av G l ä d j e och L y c k a.

. Glädje  Lycka  Livslust .

//a.jylhä


Destination unknown

Hur ska jag börja?

Jag har flyttat till min lägenhet nu och ja de känns underbart att ha sitt eget, få bestämma själv om allt.
Men jag har haft en konstig känsla i hela kroppen under en längre tid nu; att mitt liv flyger iväg och jag bara sitter brevid och ser på. Jag vill så gärna vara delaktig men känns som om jag inte bryr mig riktigt. Jag ligger sömnlös flera nätter i rad vissa perioder och bara tänker, tänker för mycket antagligen. Jag är en tänkare och det kan vara det jobbigaste som finns ibland.
Känns som att mitt liv var strukturerat och ordnat för ett tag sen, jag hade framtidsplaner.
Jag vet ej hur jag ska förklara för att de inte ska uppfattas fel. Just nu känns de som om jag bara gör men inte känner efter hur jag egentligen mår. Jag mår ok men jag kunde mått bättre.
Oron och rädslan finns där. Rädsla för vad? Oro för vad? Ja, det kan man undra. Jag har inget att vara rädd och orolig för längre, den tiden är förbi.
Jag vill känna mig delaktig i mitt liv igen ha drömmar och känna att jag bryr mig...
Kunna sova om nätterna utan mardrömmar och rädsla, utan några tankar alls, få somna i soffan och vakna upp mitt i natten och vara helt slut och förflytta sig till sängen och slockna direkt. Få den sömn då man verkligen vilar ut hela sinnet och själen, få drömma underbara drömmar då man bara vaknar upp dagen efter och känner att detta kommer bli den bästa dagen i mitt liv. Hur gör jag för att få allt detta?//a.jylhä

RSS 2.0