En dag på crossbanan.

Här kommer bilder från helgen äventyr på crossbanan.
Njut av de härliga bilderna och KOMMENTERA!


 Jonathan

 Tobias

 Martin

 Martin

 Jonathan

 Martin

 Jonathan

 Jonathan hoppar högst.

 Tobbe

 Martin

 Martin

//a.jylhä

Detta borde vara en av mina bästa dagar i mitt liv, men detta kommer ännu bli en av de värsta.

Min 20 års helg blev inte som jag hade tänkt mig. Det blev inge fika med vänner och familj det blev bara en förstörd 20 års fest.
Jag hade förväntat mig för mycket av denna dag som egentligen ska vara en av de bästa i mitt liv.
Du förstörde min 20 års helg och så mycket mer. Varje gång jag kommer tänka tillbaka på min 20-årsdag så kommer jag minnas hur mycket du sårade mig denna viktiga dag. Jag önskar att det aldrig gått såhär. För du är mitt allt, du är mitt liv. Jag har verkligen blivit sårad och de vet du också.
Jag behöver tid, komma bort och känna att jag klara mig själv, att jag inser att jag inte ska acceptera att må såhär.
Ni kidnappade mig från min 20 års fest och gjorde verkligen allt ni kunde för att få mig glad på denna speciella dag. Jag vill verkligen tacka alla er som följde med till Nyköping med mig. Detta fick mig att inse att det finns inte bara falska människor i denna värld utan att det också verkligen finns människor som bryr sig utan att behöva få något i utbyte. Tack...
Lördagen spenderades på cross-banan och sedan spenderades kvällen på en kräftskiva mitt ute i ingenstans. Värd kväll. Ännu en gång vill jag tacka er, ni vet vilka ni är.
Söndag som skulle ha varit en dag med familjen blev en dag med hälften av familjen och inte alls som tänkt som sagt. Mina syskon och min far + Sandra ni stöttade mig denna dag, med en lite lättare fika.
Klockan är 06.32 och jag gick upp för en timme sen när pappa åkte hemifrån. Jag kände mig som om jag var liten igen imorse de var länge sen man sov hos mamma eller pappa på sin födelsedag. Jag gick upp och min far hade skrivit ett "Grattis-brev" till mig på köksbordet, (jag gråter snart igen).
Idag ska jag åka hem till lägenheten och packa en väska med kläder och det viktigaste + Viljam, och åka hem till Sandra för att bo där ett tag bara tillfälligt tills jag om möjligheten finns kan skaffa ett eget boende i några veckor.
Jag har bestämt mig för att denna dag ska jag inte fira, fast de är min 20 årsdag. Jag vill inte fira den för det finns inget att fira. En middag med Sandra räcker ikväll. Mitt liv har tagit en ny start som jag hoppas ska funka, jag verkligen hoppas att detta kan funka och att detta kan läka alla mina sår, och få Dig att inse att man inte kan behandla mig såhär. Jag hoppas verkligen du kan förstå det.
Minä rakkastan sinua, sinä olet minun elämä.
// A.Jylhä

Ett svårt val.

Detta inlägg kommer handla om att jag behöver en ny Ipod. Den nuvarade Ipoden har gett upp helt.
Köpt nya hörlurar till denna för att jag trodde det var fel på de gamla men så var det ju inte utan de var fel på Ipoden. Dessutom behöver jag en ny snart, för springturen igår var inte så roande utan musik, rättare sagt det var v ä r d e l ö s t att spinga utan music i öronen.
Men jag vet ej vilken sort jag vill ha. Nya Ipod Nano 5g med videoinspelning eller Ipod Touch???
Det är inte mycket skillnad i pengar mellan dessa två modeller.
Men Nanon är bättre att löpa med än touchen, men touchen är ju häftigare.
Man vill ju ha de b ä s t a.
Man får väl hoppas att man kanske har varit så snäll i år att man kan få en i födelsedagspresent.
Men i alla fall, hjälp mig att välja???Ipod Nano 5g

Ipod Touch

 

Ja, du vilken ska jag välja???


Idag är det 7 dagar kvar till jag fyller hela 20år!
U n d e r b ak ä n s l a.

// A.Jylhä


Finland 2009

Här kommer lite underbara bilder från våran Finlandsresa. KOMMENTERA!

Bild 1.

Pappa på motorcykeln en tidig söndagmorgon.


Bild 2.

Baby kusin.


Bild 3.

Underbar finsk natur.


Bild 4.


Bild 5.


Bild 6.


Bild 7.


Bild 8.

Heart-leaf.


Bild 9.

Jag, Sandra och Farmor.


Bild 10.


Bild 11.

Viehätys Viinski


//anna


Jag mår bättre än förväntat

Livet känns mycket enklare nu än senast jag skrev.
Känns stadigare på något sätt, men frågan dyker upp i huvudet ca 60% av tiden "kan jag verkligen lita på dig?".
Men det är bara ignorera och leva med det. Det finns inte så mycket mer att göra.

Jag fyller hela 20år om 16 dagar. Om planerna går som jag önskar så blir det lite party på krogen för att fira med tjejerna och sedan söndagsfika med familjen.
20 år än en viktig ålder, en milstolpe, nya förhoppningar på livet, förhoppningsvis bättre förnuft och bättre prioriteringar. Jag vill fira denna viktiga dag med bara underbara vänner. Min 18-årsdag kan inte beskrivas i ord hur glad jag var då. 2 År har gått och jag vill uppleva detta igen med både gamla och nya vänner, hoppas på en ännu bättre dag än 18-årsdagen blev.  Jag har köpt en liten födelsedags present till mig själv. Och kan ni gissa vad de är?? Ja, juste ännu en klänning från Nelly.//anna
RSS 2.0