Body Art

Gick hem från jobbet idag känner mig riktigt krasslig. Förhoppningsvis blir de bättre imorgon vill ju inte vara sjuk till helgen helst. Massor av göra i helgen som vanligt när jag är ledig. Lördag ska vi åka till Vhd och hämta utemöbler och fika hos mamma och pappa. Sedan blir de mys på kvällen med Vännerna. På måndag ska jag tatuera mig igen, göra klart alla blommor helt och hållet så det bara är att börja med trådar den tredje sittningen.
Nu har tatueringen äntligen läkt så då skulle det tas bilder för att visa hur det blev den första sittningen.

Första sittningen; 

//a.jylhä


25 April 2010

Resan till Tallin var U n d e r b a r med 2 av de bästa tjejerna. Denna resa kommer vi minnas länge och göra om antagligen. Söndags åkte vi och i tisdags kom vi hem, denna dag skulle jag tatuera mig med så det var bara åka till studion och börja.
Denna känsla är verkligen obeskrivlig när nålen nuddar huden. Det är behagligt på ett sätt och brännande på samma gång. Alla som tatuerat sig vet hur de känns. Obeskrivligt.
I 3 timmar satt jag denna sittning. Nästa måndag ska vi fortsätta när tatueringen läkt klart.
Men fy fan vad det kliar just nu! Känns som när det kliar på skulderbladet och man kommer inte riktigt åt fast nu får jag verkligen inte. Kanske en smart placering på ryggen just pågrund av att jag inte riktigt kommer åt. Man får ju ha en otrolig självdisiplin när kliandet börjar, bara bita ihop och inte klia. Bilder kommer när tatueringen läkt klart så får ni se hur de ser ut än så länge.

Har donat och fixat lite i badrummet så här blev det;
//a.jylhä


Nu är det nära.

På söndag då åker vi till Tallin helt underbart. Martina, Sandra och jag. Jag längtar så otroligt mycket att få komma bort lite och bara vara med dem bästa. Denna resa är till Martina för att du fyllde 20 år. En resa som vi aldrig kommer glömma.

Jag har bestämt mig och på tisdag ska jag börja tatuera axeln för fullt. Äntligen har jag bestämt mig för ett motiv som jag vet att jag inte kommer tröttna på eller bli missnöjd med. Det kommer göra ont, men det kommer vara värt det helt klart.

Dagarna flyter på ,jobbar och sliter kommer hem på kvällarna och njuter av ditt sällskap.
Ibland undrar jag hur man kan fästa sig vid vissa personer så otroligt mycket, och andra personer klarar man inte ens att vara i samma rum som.
Vid dig är jag fast och jag är så glad och lycklig över det vi faktiskt har. Hur jag känner mig så otroligt trygg med dig när det gäller allt. För ett tag sen pratade jag om att trygghet är otroligt viktigt, och jag har inte riktigt kännt denna trygghet med dig tidigare men idag så skulle jag inget hellre än att ligga i din famn i en evighet bara för att jag visste att du skulle ta hand om mig och skydda mig om jag gjorde det samma för dig... Du ger mig allt jag vill ha och behöver.

Lycklig Lycklig och enbart lycklig.//a.jylhä

Backdrops

Ä n t l i g e n!
Har backdropsen kommit upp på väggen. I sovrummet på snetaket fick bli den ultimata platsen. Det finns trots allt fördelar med att jobba i en klädbutik som har massa kampanjer av olika slag. Kampanj-materialet kastas efter kampanjens slut och det hamnar hemma hos mig. L o v e l y.

Här är bilder;
KOMMENTERA!I helgen är jag kattvakt åt min underbara Vilijam. Jag kan inte med ord beskriva hur underbart de är att se när mina två bästa pojkar ligger i soffa och sover. Jag bara ler och tänker att det kan verkligen inte kan bli bättre än de redan är. K ä r l e k.

//a.jylhä

RSS 2.0