V i l i j a m

Jag kan inte förstå hur mycket ett djur gör för ens vardag och liv. Jag förstår mig verkligen inte på människor som klarar sig hela livet igenom utan några djur alls. Jag har klarat mig nu snart 2 månader utan min katt Vilijam. Det har funnits stunder då jag skulle ha kunnat döda för att få ha honom i min famn igen. Speciellt sådana där hopplösa dagar då man bara vill ha lite tröst, lite mys och ovillkorlig kärlek från någon. Då har Vilijam alltid funnits där. Jag kan inte räkna på mina fingrar hur många gånger jag gråtit och han har bara kommit och lagt sig brevid mig eller krypit nära tätt inpå. Aldrig bett om något mer än bara mat, lite kärlek och bus. Han fyllde mina hopplösa och alla dagar med en speciell glädje och värme som bara jag vet om (+alla som någonsin har haft ett djur de skulle gjort allt för). Denna glädje och värme saknar jag vissa dagar, jag saknar det så mycket ibland att jag gråter, och jag gråter snart för detta är en av dessa dagar.
Jag sitter och kollar på bilder på honom och försöker föreställa mig hur det skulle vara att få ha honom här hos mig för alltid. Jag vet att det aldrig kommer funka för han är ingen innekatt och att utsätta honom för den olyckliga att han aldrig skulle få gå ut någe mer, de kan jag bara inte.
Jag har alltid haft djur runt omkring mig sen jag varit liten, och när jag fick Vilijam så sa jag att jag aldrig mer skulle kunna leva utan djur så tätt inpå som jag gjort. Men trots de så gör jag de nu, och det känns hemskt vissa dagar och andra dagar funkar det.
Imorgon ska jag hem till pappa och hälsa på och jag bara måste få se, och få känna hans värme. Han är saknad av hela mitt hjärta, känns som ett tomrum inom mig.
Just denna dag saknar jag honom som mest och jag önskar jag hade honom här brevid mig nu.//a.jylhä

S n o w b o a r d i n g

Idag har man blivit ägare till en snowboard. Visst kan möjligtvis vara ett impulsköp för jag har inte riktigt åkt sådär jättemycket snowboard tidigare. Men det betyder ju inte att jag inte skulle göra de nu när jag äger en helt egen. Men den var otroligt billig så om det är så att jag inte kommer åka så mycket så kommer det vara en otroligt snygg pryl. P r y l g a l n i n g  it's me.

Vinterrean på är gång och det finns otroligt mycket roligt att göra i butiken just nu. Bygga om och hänga om.
Fick till och med hem mina "backdrops" från vinterns Everest shop, har ej testat än hur de kommer se ut i lägenheten men antar att de kommer se bra ut. N i c e .  Bilder kommer.

Här är snowboarden;
//a.jylhä


When i whisper it's a secret just for you.

Har haft världens huvudvärk de senaste två dagarna nu. Så fort man kliver upp ur sängen så är den där huvudvärken och känns som om jag har knapprat piller i mängder och inget hjälper.

Imorgon är det fest för Martina i alla fall. Detta ska bli mysigt.

- Din närhet ger mig  L y c k o r u s .//a.jylhä

This is my home.

Här kommer lite bilder på nya lägenheten. Det är bilder på sovrummet, vardagsrummet och köket. Badrummet ville jag inte visa än för det är under renovering kan man säga så de skulle nog förstöra helhetsintrycket på lägenheten än så länge.
Kommentera!!!

Vardagsrummet;

 

 

 

 


Sovrummet;


Hallen;
Köket;


//a.jylhä


U n d e r b a r t

Tänkte börja detta inlägg med att säga att gårdagen (Alla hjärtans dag) blev helt underbar. Jag hade helt klart det F i n a s t e  sällskapet, 3 rätters middag och bara omtanke och kärlek till varandra.
Alla hjärtans dag är väldigt överskattat, allt hysteri om att hitta den perfekta presenten och det ska göras ditten och datten. Vissa glömmer helt bort meningen med dagen (om de nu finns någon sådan eller om det bara är ännu ett sätt för butikerna att få sälja mer).
Enligt min synpunkt är meningen med dagen att; du ska rå om dina nära och kära denna dag för att visa att du verkligen bryr dig.
Sedan har vi dem som tycker att de är ensamma på Alla hjärtans dag, men du är aldrig ensam om du har vänner och familj. Dagen har blivit så mycket en "par-dag" men i själva verket är det ju trots allt ALLA hjärtans dag och inte bara för dem som har någon nära.

Nu ska jag nog ta tag i städningen här hemma och hänga upp de sista kläderna i garderoben. Sedan kanske det kommer lite bilder på den nya lägenheten.


//a.jylhä


En ny jacka

Jag ska börja detta inlägg med att skriva grattis Martina på din 20-årsdag. Resan kommer bli underbar och mysig med dig. Fika blev det också hemma hos denna tjej, mysigt.

Sedan, vi fick in en retur på en otroligt snygg Burton jacka idag, så denna ska inhandlas imorgon, de är ju inte så att jag redan har ett överflöd av jackor, men denna är så otroligt snygg så jag kan inte låta bli. Vinterns klädesplagg för mig är jackor i år känner jag. Lovely.
Så här ser den ut;Dagens bästa; Besök av underbara pojkar på jobbet, Värt.

//a.jylhä


Hemgårdsvägen 17

Första natten är avklarad och den var helt underbar, min helt egna lägenhet. Jag säger de om och om igen bara för att veta att det är sanning och att det är verklighet. En underbar känsla som håller i sig. Som inte släpper taget om mig som allt det mesta i mitt liv lyckats gjort.

Igår var ett bevis på att du kan leta efter bättre grannar men du kommer inte hitta några bättre för dem bästa bor i detta hus.
Vi lagade middag gick över till Tobias och Emilie och sedan vart det fika hemma hos Björn och Ina. En helkväll med mys, kan det bli bättre???
Visst att hyresvärden är sådär halvbra med snällare ord, men vi har ju ett otroligt bra samtalsämne i allafall.

Jag kan inte heller släppa den tanken att jag är otroligt lycklig, och ibland funderar jag på att; man kan må så otroligt dåligt när ens värld faller i små bitar men att de alltid kommer något gott ur det onda.
Att en enda person kan få en att må så otroligt bra, få en att glömma och släppa taget om verkligheten en stund för att sedan följa med en in i verkligheten igen. Får en att känna hopp och livslust igen.
Att flera personer får en att känna glädje igen och möjligheter till en framtid.
Det är vackert hur vissa människor får mig att blomstra, känna lycka och bara accepterar mig för den jag är.
Alla har vi svagheter som vi helst döljer och håller hemliga, vissa svagheter döljer vi hela livet igenom och andra blir vi tvungna att dela med oss av vid passande och opassande stunder.
Jag hinner tänka otroligt mycket när jag är påväg till jobbet och hem från jobbet. Där sitter jag i bilen och tänker och funderar på allt och ingenting. Glädjer mig åt hur bra denna känsla är. Hur lycklig jag egentligen är, hur jag ibland måste nypa mig själv i armen för att verkligen känna att jag drömmer inte utan detta är verkligheten och att jag är vaken. Jag lever här och nu och tar dagen som den kommer, låter känslan bestämma min framtid, låter känslan leda mig rätt..."Så länge jag ser glimten i dina ögon så vet jag att du är lycklig" - Vackert.

//a.jylhä

Känslorna får vandra fritt.

Jag börjar med att berätta att jag är i full gång och flyttar in i nya lägenheten, de börjar ordna upp sig i lägenheten nu. De enda som saknas i lägenheten i dagens läge är sängen, så den ska vi hämta idag.

I fredags vart det krogen med vänner och bekanta, underbar kväll det är inte många kvällar på senaste tiden som man har kollat på klockan för första gången under hela kvällen när den är 01.45 och det är snart dags för hemgång. Mycket uppskattning hela kvällen igenom.
När du är glad så blir jag glad.
Hemgång med en pizza i famnen i kylan med den man tycker om är; oslagbart.

De senaste dagarna nu har jag känt mig smått hopplös och lite ledsen. Men jag vet inte riktigt varför. Det är nog inget speciellt utan att det bara är några sådana hopplösa dagar. Jag saknar min V i l i j a m  otroligt mycket. Någon som är med en när man fixar och donar i hemmet hela tiden.

Denna närheten känns så felfri.//a.jylhä

Today is another day.

1 februari 2010, dagens datum, första dagen i resten av mitt liv. Dagen då jag fick min alldeles egna lägenhet. Underbart.
Sandra och jag tog en tripp till Ikea idag, det blev trots allt dyrare och mycket mer handlat än förväntat. Mycket prat blev det men en sak som jag än tänker på är. Vi sa att 2010 är de året som vi båda växer upp. Och det känns verkligen så, 2010 kommer bli de året då man mer och mer förvandlas från ungdom till vuxen.
Jag känner i alla fall att detta året kommer se helt annorlunda ut än tidigare år gjort och att jag har fått mer ansvar och styrka att verkligen vara den jag är och ingen annan.

I helgen är det flytt som gäller, vill verkligen flytta in i min lägenhet nu men jag väntar nog till helgen och fixar i lugn och ro och i min egen takt.
Allt känns så otroligt bra just nu, inget kan gå fel, och jag närmar mig min framtid med stolta kliv.

Denna känslan, denna närheten, det får mig att känna mig  L y c k l i g .//a.jylhä

RSS 2.0