Du kliver in genom dörren vilken minut som helst nu.

Du har varit borta i en vecka nu och de har väl gått bra men jag har saknat dig otroligt mycket.
Men saknaden är som störst nu när jag vet att du kliver in genom dörren vilken minut som helst och då får jag bara krama dig i all evighet. Jag har målat naglarna, framkallt 556 bilder, ätit billy's och lyssnat igenom New Moon Soundtrack albumet.
Kom hem nu..

Ganska länge sen jag skrev nu vi kan ta en snabbrepris på vad som hänt.
Under min första semestervecka så var vi i Stjärnhov i stort sett hela veckan ute på sjön i det underbara vädret och bara myste umgicks varje dag. Denna vecka njöt jag så otroligt mycket, bästa semesterveckan ever.
Efter denna vecka började jag jobba igen, men på helgen var man inte sen att öppna vinet, så det blev en härlig kväll med mysiga vänner.
Denna vecka har jag jobbat hela veckan och du har varit borta så jag har sovit mest. Igår så hade vi tjejkväll med vin och kortspel och film, massa mys.
En liten kort snabbrepris alltså.

Idag har jag gjort så lite som möjligt jag har vilat inför denna helg som kommer. Sista helgen på jobbet innan jag går på semester i 3 veckor. U n d e r b a r t !
Sandra och jag var en snabbis nere på stan, Jag saknar dig gumman, mycket ,
På måndag åker jag till Finland med bror och hälsar på släkten och nästkommande vecka åker jag och Johanna och hälsar på våran kära vän Zacke i Sälen, sista veckan vet jag inte vad som händer antagligen bara ladda batterierna inför ännu en lång jobbperiod.
Jag går i funderingar om att gå vidare till en annan arbetsplats just nu och jag måste bara bestämma mig för vart denna vägen ska bära mig i framtiden. Jag måste bestämma mig väldigt snart för annars blir jag nog tokig.

Lycka över att du kommer hem är största känslan idag. L o v e//a.jylhä

Mys, mys och ännu mer mys.

Vilken dag det varit. Jobbat och stått i sedan hem och bada, simmade så långt ut att jag nästan blev rädd när jag skulle tillbaka, sedan hem och bara mysa med hund & katt en stund. Sedan träffa Sandra och Kalle. Haft en mysig kväll med dessa två, synd bara att man somnade 5 minuter in i filmen och sov hela filmen, men vaknade av ett mysigt sms, och nu ligger jag här i sängen och ska försöka sova nu när jag har powernappat och är tok-pigg igen. Tur att man har sovmorgon imorgon då.

Jag vill bara träffa dig, krama dig. Det bara myser i kroppen och denna närheten är saknad från dig. Det kryper tätt in under skinnet och gör mig glad.

Imorgon ska jag tvätta bilen och fika med pappa som firar 5 år. Du är så otroligt duktig pappa och jag vet att det alltid inte har varit lätt men som dotter så är jag väldigt stolt över dig just nu.

Lycka är att minnas gårdagen, drömma om morgondagen och leva idag.(Kollade på denna bild häromdagen och kände mig otroligt glad och mindes tillbaka, och bara log)

//a.jylhä


Tankar

Jag tänker, tänker och tänker. Jag vet inte hur jag ska börja, kanske inte borde börja alls, men nu ligger jag här sömnlös igen och känner att det fattas något. Det är skönt att vara själv som jag skrev i mitt förra inlägg, det har gått tre dagar sen jag träffade dig, jag saknar dig. Men jag känner att jag börjar bli mindre beroende av just en person, och detta är ett bra tecken. Jag pratade med dig igår och det känns verkligen mycket bättre än på länge. Jag förstår dig och vill se förändring i mig själv. Jag har mycket att arbeta med men det ska jag fixa, jag är en vinnare och om jag vill något verkligen då blir de så. Detta borde jag ha gjort för länge sen, men jag gör det nu istället. Detta är inget nytt för mig och idag vet jag vad det beror på och varför jag gör som jag gör i vissa situationer. Jag växer varje dag och önskar att jag hade insett de här för länge sen.

----

Morgondagen känns tung. Du finns i alla våra hjärtan, Du saknas, Du är för alltid här. Tobias du är saknad.

----//a.jylhä

I mammas hus

Nu ligger jag här i sängen hemma hos mamma och undrar när var det egentligen senast jag låg här i sängen. Det var väldigt länge sen, tiden då innan jag hade bil och körkort och tiden innan allt börjat, det måste varit då.
Det känns på något sätt väldigt lugnande att ligga här i mörkret och lyssna på "My life be like med Grits".
Jag vet inte varför riktigt men jag kände att jag behövde bara komma hemifrån i några dagar för att få tänka och fundera på min livssituation, på hur jag vill ha det i framtiden med allt.
Efter jobbet ringde jag Sandra och mötte upp henne hemma hos Kalle, vi pratade en stund och sedan åkte vi till Trosa och sedan hem igen och Kalle lagade mat och fixade te till oss. Känns som att dag ett har varit väldigt lyckad. Men sorglig. Tobias du försvann från oss för exakt en månad sen och jag gråter än idag på grund av det, men sedan tänker jag på att du säkert har det bra vart du än är.

Jag bara känner efter denna dag att det här är just det jag behöver få bestämma själv och inte tänka på någon annan var femte sekund som jag har en tendens att göra, och inte tänka på mig själv vad det egentligen är jag vill och sedan göra så... Kunna känna att jag klarar mig själv, detta har jag nog glömt bort ganska mycket på senare tid.
Glömt bort att jag är stark och att jag är en självgående person som mår bäst av att få bestämma själv. Jag kan om jag verkligen vill. Inget kan bryta ner mig nu, aldrig någonsin. ¨
Jag kan vara väldigt ängslig ibland och känna mig otroligt ensam i stora folkmassor, men när jag är själv så inser jag att du är aldrig själv om du inte vill de själv. Ibland är man ensammast i världen men det är du själv som har valt det då.

-------

Du finns i mina tankar och jag glömmer aldrig de du sa och det du gjorde för mig. Aldrig någonsin. 
Jag vill vara lite mer som du, 

-------
//a.jylhä

 


RSS 2.0