Minnen

Lillebror tar studenten idag. Grattis världens bästa lillebror. 
Jag tänker tillbaka på min egen student. Idag är en dag när jag saknar mina kära klasskamrater. Det är ganska tråkigt att vi splittrades så pass mycket efter att denna viktiga dag var över. Man kanske skulle ta upp kontakten med dem igen? Vi var en speciell klass med många olika personligheter i med många olika åsikter. Vi var uppdelade i grupper men just på denna dag var vi som en och samma grupp jag har inte tänkt på mina gamla klasskamrater på länge men just idag när jag ser hur lycklig min egen lillebror är så tänker jag på er och saknar er otroligt mycket. Tänker tillbaka på denna dag och jag ler för det var helt klart den lyckligaste dagen i mitt liv.
Jag tänker tillbaka på skoltiden och på alla våra hyss och hur vi spenderade de tre åren i 5:ans korridor, hur vi alla hatade Marianne som gav oss fittiga betyg fast vi var värda så mycket bättre dem flesta av oss. Hur vi klarade av dessa tre år, hur vi växte tillsammans och hur vi utvecklades till ett underbart gäng som bara älskade att tjafsa med lärarna och få rätt, för vi hade alltid RÄTT!
Alex, victor, tim och conny; Ni höjde stämningen så otroligt mycket hur hade vi klarat oss utan er, era galna berättelser och upptåg.
Emelie & Sara; Kunde man sluta skratta med er?? Hur vi så många gånger har skrattat åt N & J, går inte att räkna. Sakna.
Joanna: du är speciell, dig är den jag saknar mest, vi var vänner från första dagen till den sista. Hur kunde jag tappa kontakten med dig. Vi har pratat så otroligt mycket under denna tid, du var mitt stöd att ha och luta mig mot under denna tid. Saknar dig otroligt mycket.
Jag skulle betala ett otroligt högt pris för att få uppleva dessa tre år med er igen, ni finns i mina tankar än idag, och alla ni har bidragit så otroligt mycket dessa tre år.

---

Nu har det snart gått 2 veckor sedan du försvann, livet fortsätter men det finns stunder då man tänker tillbaka och saknar dig otroligt mycket. Varje dag tänker jag på dig Tobias du finns i mina tankar och i mitt hjärta.

//a.jylhä


RSS 2.0