Tobias

Jag finner inga ord, det kom som en chock de där samtalet igår kväll, jag trodde inte de var sant, sedan stod det överallt, min första tanke var Sandra.
Jag grät hela kvällen natten och hela denna dag med. Men jag kan riktigt inte tro att det är sant endå, det känns så otroligt overkligt. Sorgen i mitt hjärta är overklig sedan funderar jag på om jag mår såhär då vill jag inte ens tänka på hur hemskt Sandra, mor och far mår. Jag fattar det inte, inte alls. Du kommer alltid bli ihågkommen som en underbar bror, son och vän. Du har gjort ett intryck på denna värld och omgivning utan dess like.

Jag var vid olyckplatsen idag och ju närmare jag närmade mig ju mer skakig blev jag, jag såg inte Sandra och blev rädd har hon redan gått, men nej så fort jag såg henne, fick bara se henne så blev jag lugn igen. Men jag har nog aldrig kramat någon så hårt som jag gjorde just då, innan jag ens mött din blick så visste jag att jag kommer alltid ta hand om dig gumman och jag finns alltid här för dig. Bara få höra dina andetag så nära kändes lugnande, känna dina och mina snyfningar varva varandra kändes hemskt. Jag har nog aldrig någonsin i mitt liv kännt mig så behövd av just dig som jag gör just nu. Aldrig någonsin känt mig så ledsen och tom. Tobias var en underbar bror för dig Sandra, han fanns alltid där för dig, pekade du så visste du att han aldrig någonsin skulle svika dig.
Jag kan inte i ord förklara hur ledsen jag är. Hur ledsna vi alla är. Mina tankar går väldigt mycket till Sandra, mor och far just nu. Ingen har det lätt just nu men det går nog inte att finna ord till hur svårt det måste kännas. Jag blir ledsen så fort jag tänker på det och i sånna här sammanhang så måste vi hålla ihop alla. Familj som vänner.
Tobias var en underbar själ som finns i minnet på dem flesta, kommer alltid finnas i minnet, han kommer aldrig försvinna, någonsin...
Vila i frid min kusin.

//a.jylhä


28 maj 2010

Denna dag är speciell den väcker mycket minnen. Både bra och tråkiga. Jag tog studenten för två år sen imorgon och jag vet inte men de känns som om det flera år sen men så är inte fallet två år. Under två år kan otroligt mycket förändras markant. Förändring är bra säger dem ju. Jag vet inte vad jag ska skriva rikigt mitt liv ser helt annorlunda ut idag än de gjorde för två år sen. Hur mycket man egentligen växer på två år. Hur man funderar på livsituationen ibland och jag kan inte låta bli att undra vem jag egentligen har blivit. Ibland känner jag inte igen mig själv i vissa situationer. Att jag växt och fått åsikter och mod att se allt med egna ögon och inte ur någon annans ögon. Lärt mig känna efter hur jag egentligen mår och att inte vissa saker är ok och ska inte ens finnas i mitt liv. Hur jag insett att vissa människor är otroligt falska och insett att det finns bättre, att jag är värd så mycket bättre.
Hur jag insett att familj och ens riktiga vänner ställer upp för en i vått och torrt. Insett vilka mina riktiga vänner är och som är värda att kallas vänner för livet.
Denna dag kommer alltid vara en känslosam dag för mig hur lång tid det än går. Minnena bubblar upp och jag behåller dem för mig själv. Och ler att jag endå mår otroligt bra. 

 ---

//a.jylhä


Tatueringen är klar.

Här kommer lite bilder på min tatuering som äntligen är klar.

//a.jylhä


Fundersam

Jag var hos mamma och hälsade på i söndags i sund. Jag måste bara få beskriva mina känslor lite om det går. Jag har inte känt dessa känlor på länge när jag varit på besök men i söndags tog jag en promenad med Nelli och gick på "mammas gata" och det bara bubblade upp känslor. Känslor jag glömt, upplevelser jag inte minns längre men som jag gärna vill minnas. Jag gick där med hunden och bara funderade, det är så många gånger jag gått här med henne när jag varit ledsen, glad, besviken, sårad you name it. Hon har alltid varit där när jag varit som mest ledsen och arg under min ungdom, alltid funnits där till hands för att följa med på en promenad och rensa tankarna. Jag funderade också på hur mycket jag egentligen saknar denna lilla by ibland men inte så ofta utan bara ibland vissa stunder när det gått för lång tid sedan jag var på besök. Jag saknar inte några människor därifrån utom min familj men denna by har sin charm i sig. Hur långt du än försöker komma därifrån så kommer du alltid minnas "mammas gata" som en plats för frid och ro. Tankarna har alltid fått vandra fritt. Nu är det mer minnen som kommer upp,vad denna gata och område egentligen betydde och betyder för mig. Nelli har funnits under halva mitt liv. Och under en längre tid har jag liksom glömt bort henne lite hon är ju trots allt min bästa vän och jag är lite ledsen över de. Att jag endå kunnat gjort detta, hon har ju alltid funnits där för mig. Denna känsla av att hon på något sett lyssnade på mig och förstod att jag var ledsen och hon ville bara väl. Hon är gammal men jag hoppas jag har några år kvar med henne för att ta igen de åren jag glömt bort henne. Hon är inte världens bästa hund men hon är ett charmtroll och kommer alltid vara det och jag minns de stunder hon har fått mig att slita av mig håret pågrund av att hon rymt och betett sig ohyfsat men du kan inget göra hon är ju endå bara en hund och förstår inte bättre. Men minnena jag har med henne är obeskrivliga och endast våra...

---

Allt känns så otroligt bra just nu, jag kan inte sluta tänka på det. Att det endå kunde gå så bra för mig efter allt jag gått igenom både gott och ont. Livet känns för tillfället väldigt enkelt och jag ska försöka behålla denna känsla av välbehag ett bra tag till.
Du gör mig så  L y c k l i g .

//a.jylhä


Underbara måndag.

Vilket väder det varit idag! Vaknade tidigt och åt frukost med M, sedan gick vi ner på gården i solen med Sandra och Emelie. Myste lite där och lärde mig åka longboard. Sedan vidare till Oxelösund och sola ännu mer och vara ute i detta väder. När jag väl kom hem så såg jag mig själv i spegeln och usch jag har bränt mig tok mycket i solen. På kinderna, på halva armarna, halva bröstet och ena axeln ser jag ut som en röd tomat. Jag ser inte klok ut. Men vad ska man göra är man solgalen så är man.

Jag är så otroligt glad med dig just nu, jag inser i detta läge att ingen annan kan vara bättre för mig än du. Jag tänker på dig mer än halva dagen. Drömmer mig bort och lämnar verkligheten för en stund bara för att få inse hur lycklig jag är. Tiden jag spenderar med dig är underbar.//a.jylhä

Blandade känslor

Gårdagen var underbar. Vi var i Norrköping på Stadium Olympiad = jättestor personalfest för alla butiker i hela Sverige, Finland och Danmark. Vilken stämning det verkligen kan bli, när man samlar allt likadant folk på ett och samma ställe för en heldag med nöjen och dricka. Basket var årets tävling, och jag som är värdelös på basket och kort jämfört med alla andra så var förutsättningarna inte så bra. Jag siktade inte på att få bollen utan jag fick agera "back" och knuffa omkull och störa motståndar laget när de hade bollen. Gick hyfsat bra men man blev ju knuffad omkull ett par ex antal gånger. Det var regnit och det det var kallt men vi stod ut hela dagen.
Kvällen bjöd på många fantastiska överraskningar. Först middag sedan bara fullt ös hela kvällen lång. Sedan började det gå ryckten om att självaste HOFFMAESTRO skulle spela för oss på scen. Och detta fick adrenlinet i kroppen att börja flöda. Och rycktena var sanna Hoffmaestro ställer på scen och öser på för fullt. Efter spelningen så skulle ju så klart man ha ett av deras halsband såklart så fick man ju ett också. Lite kick-ass.
Inte nog med det finns det något bättre än att få umgås med en dumfull Zacke en hel kväll? Jag tror inte de inte för stunden i alla fall. Det finns ingen person som jag saknar vissa stunder så otroligt mycket som jag gör med Zacke. Och dem stunder man får umgås med honom njuter man av.
Tack alla för denna underbara heldag vi är ett underbart gäng som bara klickar från första stund, bättre arbetskamrater får man leta efter. Stadium Södertälje forever.

----

Sedan finns det en sak till. Det är så nära in på skinnet att det gör mig tokig. Så fort jag tänker på det så blir jag besviken och hopplös igen. Hur får jag bort dessa tankar när det är så nära inpå det jag fruktar mest. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra för att orka med, hur jag ska bete mig, vart tycker jag gränsen går? Hur mycket orkar jag med egentligen. Jag vet inte riktigt hur jag tänker ibland och jag vet att jag är dum på samma gång som jag egentigen inte vet och bara är väldigt osäker och rädd. Just för tillfället vet jag inte vad jag ska göra för det gör mig verkligen helt förrvirrad. Det här är så typiskt mig, allt kan vara helt underbart men sedan kommer dessa tankar och drömmar flera nätter i rad och allt känns så hemskt. Och jag känner mig verkligen dum för att jag är så osäker för det ska jag inte behöva vara. Men jag vet verkligen inte vad jag ska göra, känner mig hemsk och jag är inte så mycket till sällskap för tillfället. Känner mig bara otroligt besviken och osäker. Hopplösa jag.

----

Imorgon ska vi göra klart min tatuering så att den blir komplett, något att se fram emot i alla fall. Har fått otroligt mycket beröm för den och jag är otroligt nöjd jag med. Det kan verkligen inte bli bättre med denna.
//a.jylhä

Sweet dreams and beautiful nightmares.

Tokigt trött just nu.
Lånade ut bilen tidigare ikväll. Jag är så otroligt snäll. Eller rättare sagt jag behöver den inte direkt ikväll så varför inte låna ut den till någon som behöver den mer.

Tatueringen är nästan klar nu. Alla blommor är klara + all färg är klar, nu är det bara detta trissel trassel och trådar kvar runt omkring som vi ska fortsätta med nästa måndag.
Fast det läskiga är att innan ens jag är klar med denna tatuering så har jag redan börjat fundera och spekulera på en tatuering till. Trodde inte detta skulle behövas när jag gjort en så pass stor tatuering men tydligen hade jag fel. Det gör mig bara mer sugen att göra en till.

By the way underbar helg i övrigt. Jag är kär i världens bästa.

 

//a.jylhä


Söndag och solen är på besök.

Vilken underbar morgon det är just nu, man kanske skulle ta en promenad i vårsolen kanske?

Valborg blev otroligt mysigt och roligt, det blir som sagt så när man samlar personer man tycker och bryr sig om på ett och samma ställe. U n d e r b a r t.

Dock mådde man inte så otroligt bra dagen efter men det var det värt, vi skulle åka till Vagnhärad denna dag och hämta utemöblerna till gården så vi åkte iväg och kom hem igen. Sedan denna kväll spenderade vi i Norrköping på Bilträff, mycket känslor på en och samma gång, detta var ju trots allt något jag tyckte var otroligt roligt och underhållande förut. Kan jag börja göra det igen? Igår var i alla fall roligt vissa stunder sedan blev de lite långdraget men det gjorde inget för man hade det bästa sällskapet för ett sånn här aktivitet.

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på. Ut i solen måste vi man kanske kan försöka få lite färg på denna bleka nordiska kropp. Du ligger fortfarande och sover så jag sitter väl här ett tag till eller tar en promenad. Jag är så otroligt glad med dig du gör min dag underbar. Du kan sitta bredvid mig och bara vara tyst men så länge du sitter där så är jag väldens lyckligaste,

Imorgon ska jag fortsätta med min tatuering och göra klart alla blommor. En blomma till ska det bli och så ska resterande blommor bli klara med all färg. Innan vi ska till studion i Oxelösund så ska jag försöka hinna ner på stan och klippa mig också, detta håret gör mig galen inte en enda frisyr kan du göra till utan att man ser ut som en mupp och tovorna som blir efter en dag ska vi inte prata om måste bli av med lite slitet hår.

Nästa helg är det Stadium Olympiad i Norrköping igen. L o v e l y. En heldag med bara galenheter och happiness och sedan på kvällen blir det årets fest med mycket nöjen och underhållning. Detta är det man ser fram emot varannat år om man jobbar på Stadium. Party all night long.//a.jylhä

RSS 2.0