Ett kärt barn har många namn

Ja jag vet inte riktigt vart jag ska börja kanske med att det är ganska klyshigt att skriva de här på en blogg men jag vet att du hör, läser och vet allt vi tänker skriver och gör fast du inte är här fysiskt.
Jag kan inte riktigt än förstå att det är sant, inte du, inte ännu en av de bästa.
David du har gjort intryck på mitt liv efter bara en så kort tid vi känt varandra och jag vet att jag inte är den enda som känner såhär. Saknaden är otroligt stor och det är väldigt många som känner av samma saknad.
Du var den som spred glädje och kärlek till alla du mötte på din resa genom livet. Du kunde vara på dåligt humör men du fick din omgivning och dina vänner att skratta och njuta av ditt sällskap i allafall.
Men det jag mest tänker på är att fast du inte är här fysiskt så fortsätter du endå att göra goda ting. Du får dina vänner att kramas, mysa, prata och bara minnas dig i en blandning av glädje och sorg. Den här äran sa jag ju att du fick för dig själv också senast vi pratade för det är enbart din förtjänst.
Alla vet vi att du finns här och vakar över oss och är med oss och upplever allt vi upplever. Du lever kvar i oss alla och just därför tänker jag aldrig säga hej då till dig för du finns kvar.
Vi kommer höras många gånger efter de här för det bästa är att vi alla vet att du lyssnar på oss, för nu kan du höra våra tankar fast du inte är i närheten och vi kanske inte får något självklart svar men vi vet endå om att du lyssnar för det gör du alltid.
Det har varit fyra otroligt tunga dagar kan jag lova dig och det är många tunga dagar kvar, ena stunden känner man sig lugn och känner att man klarar de här och så fort man påminns av allt så rasar man igen och man kan inte sluta gråta. Det som hjälper mig är att se att vi är så otroligt många som saknar dig, så otroligt många som har våra egna personliga upplevelser med dig men endå så har vi din glädje och kärlek gemensamt.
Du är en stjärna som aldrig kommer slockna för någon av oss, du kommer vägleda oss genom livet och hjälpa oss att göra rätt val och ta rätt vägar i livet.
Vi säger såhär så länge så hörs vi snart igen david. Njut nu var du än är och vad du än gör, njut.
kram//a.jylhä


Ny jacka.

Åhh jag fick hem min jacka från Junkyard igår. Det blev en NitroSnowboards jacka "ashes to ashes". Så snnnyyyygggg. Och mycket mycket snyggare när man testat med mina nya skidbyxor också. Bilder kommer på detta hur man kommer se ut i backen i vinter. Nu vill jag bara ha snö så man kan börja nöta på snowboarden igen och jag hoppas på massor av snö, snö i mängder.
Dessutom beställde jag ett bälte till mina skidbyxor som är smått för stora. Nice nice.

Idag blir de nog en tripp till Vagnhärad och Hölö för att fika med Martina och Sandra. Men först måste jag skaffa lite kraft så jag kan orka mig upp ur soffan och vakna till och duscha.

 Jacka framifrån.


 Jacka bakifrån.

 

 Bälte.

Jag är så lycklig med dig. You are my weakness my love.

//a.jylhä


RSS 2.0