När jag blir stor

Ännu en skön helg har passerat. Den tillbringades mestadels på crossbanan i Stjärnhov.
Jag har kommit fram till en slutsats att när jag bir mogen nog att skaffa hus och kanske någon gång i framtiden barn också, så kommer jag göra de just i Stjärnhov.
Få leva där på heltid vore helt underbart när nu den dagen kommer då jag mognar så mycket.
De kommer inte spela så stor roll i vilken stad jag arbetar.
Bara just att jag får ha ett hus och liv i denna lilla "by".


Tobias du finns i våra drömmar och tankar.
Jag hälsade på dig i fredags, det känns helt overkligt fortfarande.
Att det snart gått ett år sen de som inte fick hända, hände.
Ibland känns de som längre tid än så och ibland känns de som de hände för inte allt för länge sen.
Jag satt där en lång stund och bara tänkte på allt mellan himmel och jord, men det som jag verkligen tänkte på var att vi måste ta hand om varandra och hjälpa de i våran närhet som är i nöd.
Ge stöd till den som behöver och bara älska och rå om varandra varje dag som om det var den sista vi levde tillsammans.
Ge lite och du får så mycket mer tillbaka.
//a.jylhä

Städ söndag

Ja, idag har vi verkligen städat här hemma de behövdes verkligen, de var så illa att dammråttorna hoppade på oss när vi gick förbi och det fanns mer kläder i tvättkorgen än i våra garderober.
Dessutom gjorde jag om här hemma för inte allt för länge sedan, lägger upp lite bilder på de.

Igår fyllde min kära mor år, så vi var och fikade där idag, och påvägen hem skulle vi tanka och köpa snus. Jag blir bara så glad för killen på macken kommer alltid ihåg mig vare sig jag var senast där för ett år sen eller förra veckan han är alltid så otroligt trevlig och rolig. Det är service de när någon kommer ihåg en fast man inte var där förrän för ett år sen senast.

Fredags ja vad ska jag säga, de var kärleksfest och jag var otroligt glad. Hade riktigt roligt, kvällen gick så otroligt fort när vi kommit till förfesten så var de nästan som om vi lämnade den dírekt och det vart utgång.
Kvällen flöt på. De var en sådan kväll då man inte kollade på klockan en enda gång förrän klockan vart två och man skulle gå hem. Mycket kan bero på att jag var ganska berusad och inte brydde mig så mycket om tiden.
Tänkte på en kväll jag inte tänkt på, på väldigt länge och det blev ett samtal om denna kväll också. Jag kan säga att lite dåligt samvete för denna kväll har jag än idag men de gick ju bra endå.
Jag var så berusad att jag inte kunde gå i högklackat utan fick byta till mina "gå hem skor" redan innan vi ens kommit in på krogen.
Jag dansade så jag fick ont i fötterna och jag tog för mycket kort som jag dagen efter tänkte hur fan såg jag ut egentligen.
Jag åt upp andras mat på vägen hem för att jag inte orkade köpa eget.
Vi frös på vägen hem och jag la mig i sängen och det bara snurrade.
Dagen efter undrade jag vad var det som hände igår egentligen?


(Vardagsrum)


(Vardagsrum)


(Vardagsrum)(Hallen)

//a.jylhä

Järsvö

Nu är jag klar med Järvsö bilderna från förra helgen, så här kommer de.
Om ni vill se fler bilder så vet ni att de finns på Facebook.
Kommentera gärna.//a.jylhä


Ensam hemma

Idag är jag ensam hemma hela kvällen och natten. Än så länge har jag fördrivit tiden med att laga en jättegod middag (för en gång skull fast jag är ensam hemma), nu sitter jag och fixar bilderna från Järvsö i helgen och kände att jag behövde en liten paus.
För att blogga lite plus att kolla på lite kläder på Nelly.com

Jag ska försöka sammanfatta helgen så gott de går. Sedan kommer de bilder när de är klara. Men för stunden så får ni bara läsa helt enkelt.
Jag följde med Sandra & Martina till Järvsö för första gången. Jag kan ärligt säga att detta kan vara en av de roligaste upplevelserna jag gjort.
Vi åkte i fredags efter jobbet och var framme lite för sent på kvällen, men de hindrade inte för att ta några glas vin med pojkarna där uppe. Kvällen blev ganska ung för vi skulle upp tidigt nästkommande morgon.
Lördag morgon vaknade vi för tidigt och tog den första ölen klockan halv nio. Vi skulle ju ut och åka skoter hela dagen. Det blev galet bra sällskap, massor av öl, blöta fötter och en underbar upplevelse.
På kvällen blev det ännu mer vin och så testade vi på utelivet där uppe. Jag kan säga att jag är imponerad, bra drag och roligt var det.
Så bra att jag vaknade söndag morgon nästan utan röst, jag lät som en "gammal wiskey kärring". Jag får skylla på att man har hörselkåpor på när man åker skoter så man måste skrika till varandra när man ska säga något eller så kan de vara för att man haft en bassäng i skorna halva dagen (får skylla mig själv när man har på sig ett par Nike Air Force One gympadojjor i en meter hög snö) och sedan på kvällen går man på krogen hyfsat lättklädd för att vara 2 april.
Söndag åkte vi hem.
Galet bra helg och jag är otroligt glad att mina två änglar tog mig med sig när de åkte. Kändes som om detta var just de jag behövde för att få ny kraft till allt.

Nu ska jag fortsätta med bilderna och förhoppningsvis bli klar med dessa ikväll så ni får se våran helg i bilder också.//a.jylhä

RSS 2.0