Min pappa

Ja, som rubriken talar om så tänkte jag berätta om min pappa idag.
Min pappa är världens bästa pappa han ställer alltid upp och stöttar en i vått och torrt.
Jag minns hur jag verkligen såg upp till pappa och ville vara som pappa när jag var liten.
Jag har nog alltid varit pappas lilla flicka och kommer alltid vara det.
Han fixar och donar när jag behöver hjälp med bilen, när jag bara vill komma hem till honom och dricka en kopp kaffe och prata så lyssnar han och om jag behöver något här i livet så finns han där och hjälper mig få detta.
Min pappa är en stark människa långt in i själen och han kan vara lite läskig till en början om man träffar honom men när han väl har börjat prata så kan man inte sluta le i hans sällskap.
Han kan verka lite hård på utsidan ibland men han är otroligt mjuk och kärleksfull på insidan.
Jag minns när jag och mina småsyskon brukade bråka om vem som skulle få sitta i framsätet med pappa.
Hur jag satt vaken i bilen när alla andra sov och vi var påväg till Finland och pappa körde.
Han skulle offra sitt liv för alla oss tre utan att tveka.
Inget kan jämföras med min pappa, aldrig. Minä rakkastan sinua.

 
Jag är med pappa och bygger förråd vid sommarstugan.


Hela syskonskaran plus pappa på semester.


Den här fick pappa av mig.


Det här fick pappa av mig när han fyllde år och jag var 17 år.

//a.jylhä


Två bilder från en annan tid

Denna bilden var en glad period i mitt liv.
Just den här kvällen är nog en av de bästa här i livet.
Jag kommer inte riktigt ihåg vad vi gjort under kvällen men hemresan var ett minne jag än idag ler till när jag tänker tillbaka på det.
Vi var så glada, obeskymrade och lyckliga.
En lycklig period i livet helt enkelt. Det här var inte heller den enda kvällen hemresan var roligare än hela kvällen. Det är väl lite det jag vill symbolisera med denna bild också att hemresan kan vara det roliga på hela kvällen och det värsta och att denna perioden i mitt liv kommer jag aldrig mer få uppleva, just dessa galna och obeskymrade kvällar som vi alla hade tillsammans då en gång i tiden.
Jag minns en kväll när vi var påväg hem från Trosa och skulle till Vagnhärad, vi lånar några cyklar och börjar resan hem, Sandra hittar en kruka med en hängblomma i som hon tänkte ta hem men hon bestämmer sig för att inte göra detta efter ett tag p.g.a. den väger lite för mycket.
Jag tappar balansen när jag blir skjussad på pakethållaren och slår i bakhuvudet i marken, ja jag hade typ en lätt hjärnskakning dagen efter. Jag voltar över cykeln och får en fläskläpp och då ligger cykeln på marken när detta händer. Hanna bestämmer sig för att gå brevid Kim och inte sitta på pakethållarn hela vägen hem. När vi väl kommit till Vagnhärad så slänger vi cyklarna ner från bron och vi siktade på en lyckstolpe och dem träffade och där låg dem kvar ett bra tag innan någon stackare fick skära upp cykelramen för att få loss dem. Underbara kväll.
Jag tar med bilden på Sandras kruka också bara för att visa att den var ganska stor.

//a.jylhä


Mitt senaste inköp

Ja då börjar vi då.
Jag ska visa mina två senaste inköp, ja rubriken säger "mitt" senaste inköp men jag kunde inte välja vilken av dem jag skulle visa så de fick bli båda.
Först är det mina nya skidglasögon. Ja, jag har köpt ett par. Jag har ett vagt minne av att jag sa till Linn och Martin på jobbet att ; -Jag kommer aldrig köpa skidglasögon för att jag kommer inte behöva dem för jag åker inte så snabbt! haha.
Men sedan åkte vi till Romme och  jag insåg att jag inte kunde vara utan dessa så jag köpte ett par.
Det blev ett par ANON Helix från Stadium.

Sedan tar vi mitt andra inköp och vad tror ni det är? Ja, såklart ett par skor. Såg ett par likande på Sandra och tyckte dem var otroligt snygga så jag köpte ett par från H&M till kanonpris.

Idag ska jag till Björn och tatuera mig igen. Om planerna går som tänkt så blir tatueringen klar idag. Jobbiga är att än en gång har jag redan börjat fundera på nästa tatuering. Det är som en drog när jag gjort de första gången så kan man inte sluta galet.//a.jylhä


Intro

Ja detta är en ny början på utformningen på min blogg. Jag satt och läste igenom denna blogg häromdan och ja0g insåg att jag har ju endast skrivit när jag är deprimerad eller har tankar som egentligen ingen annan kan förstå och detta framställer mig väldigt mycket som en dyster person som jag egentligen inte är.
Så jag har fått ideér. Jag läste Emma´s blogg och jag fick en otroligt bra ide.
Varför inte skriva ner i förväg vad du ska skriva om så behöver du inte bara skriva om dystra saker igenom hela bloggen.
Så jag ska börja skriva ner de ämnet jag kommer på och tycker är intressant att skriva om och skriva om de när det faller mig in och jag känner att jag inte har några ideér kvar.
Än så länge är listan lång, så de kommer ta ett tag innan man kommit igenom denna.
Men detta är också en andledning så ni lär att förstå mig bättre. Så detta är ett intro på vad som ske skall.
Detta ska bli spännande att se om de funkar.


RSS 2.0