Gamla goda tider

Ja, de kan beskriva helgen speciellt lördagen.
Att få träffa er alla igen kändes bra.
Man minns så bra saker som får en att skratta.
Allt galet vi gjorde tillsammans.
Alla har vi förändrats från den tiden men i lördags var de som om vi upplevde den tiden igen. Då alla var galna och glada och bara njöt av livet.
Tobias de var din dag och kväll och jag vet att du var med oss hela dagen. Alla saknar dig men jag vet att du finns med oss vad vi än gör. Du finns i känslan av att göra något galet och bara leva livet som du själv vill.
Jag hälsade på dig igår och satt där och funderade på livet och dig. Bredvid dig är en frizon för väldigt många, lugnet som sprider sig i kroppen när man sitter där går inte att förklara. Man har en känsla av att de mesta kommer nog lösa sig till slut och du har detta lugn med dig ett bra tag efter att du suttit där.
//a.jylhä

Ruta ett

Två år har gått och jag står här igen och vet inte riktigt vart jag ska bo och behöver verkligen en ny lägenhet.
Sad but true.
Om de inte vore för att Nyköping är en av de få städer jag verkligen känt mig hemma i och för alla jag träffat och lärt känna här så skulle jag flytta till Norrköping. Men jag kan inte fly än en gång från de jobbiga.
De är bara bita i de sura äpplet och göra de bästa av situationen.
Jag blir så otroligt glad när jag känner att folk verkligen bryr sig. Att folk tar sig tid till att bry sig om en. En vecka har gått nu och de känns som att de kommer bli en tuff tid framför mig, de är bara ta de lugnt och lära mig att leva mitt egna liv.
Tack alla ni som satt där i tisdags kväll med mig när våra världar vändes upp o ner.
Nästa steg är bästa vänner för livet.

Jobbet är stressigt men mindre stressigt på en skala om man jämför med för hur de var för exakt en vecka sen.
Har varit på min första reklam plåtning och min första reklam filmsinspelning under senaste veckan.
Jag är otroligt förvånad över mig själv att de gick så bra.
Jag var ett nervvrak en dag innan fotningen och under fotningen var de lugnt.
Filminspelningen var jag inte lika nervös inför, för nu hade jag ju fått lite kött på benen. De är jag glad för, den var en enda stor kaos men väldigt spännande och rolig.
Nu är de dags att gå tillbaka till rutinerna på jobbet och ta tag i de jag inte hann förra veckan.
//a.jylhä

Ynkligast i världen

Ja, de är antagligen jag. Jag känner mig verkligen som ynkligast i världen jag grät i bilen på väg hem efter middagen med pappa och jag satt där och grät och tänkte varför gråter du egentligen. Och nej jag har inte något riktigt bra svar på de.
Jag känner mig bara ensam och övergiven. Men de värsta är att jag går runt och tycker synd om mig själv och då blir de bara värre.
Inte riktigt rätt tillfälle att känna så här precis. Då jag ska prestera som bäst så känner jag mig bara som ensamast i hela världen. Fast jag inte är de.
Jag beundrar männsikor som lever ensamma alltid, visst att dessa männsikor säkert också saknar att ha någon bredvid sig, men de klarar sig utan att vara ynkligast i världen för de.

Imorgon kommer en stylist till jobbet och ska välja ut produkter till plåtningen som är på onsdag, och jag har plockat fram varor i två dagar nu och jag är så otroligt nervös. Nervös för att jag ska göra bort mig eller att jag glömt någon viktig produkt. Hemska tanke. Men de värsta är nog plåtningsdagen, de går upp och ner hur jag känner för de här. Jag är otroligt nervös och nästan lite rädd samtidigt som jag tycker att de ska bli de roligaste och intressantaste jag gjort. Kommer nog bli väldigt lärorikt och de kommer nog också gå bra, de är nog en fördel att jag är nervös, att jag känner att jag måste verkligen prestera bra.
För detta gör att jag växer i mig själv och ser att jag klarar mer än jag tror om jag pressar de till en sådan gräns att jag nästan blir rädd för utmaningen.
Wish me luck.
//a.jylhä

Drömmar

Inatt så drömde jag sådär jäkla konstigt igen, så de rubbar min verklighetsuppfattning på vissa saker.
Jag drömmer alltid om dessa tre byggnader.
Den första är bara en otroligt lyckig balkong och denna förknippar jag med Åkerivägen (där jag hade min förra lägenhet.) det är en stor baksida vid denna balkong och det är väldigt grönt och antagligen sommar ute. Det tredje är en otroligt lycklig lägenhet/hus. Men de är trångt i gångarna mellan rummen. Men drömmen utspelar sig mestadels i det kombinerade badrummer/sovrummet. en konstig blandning kan jag tycka. Men så är det i drömmen.
Sedan har vi de tredje huset och detta hus typ ryser jag av. För jag drömmer oftast mardrömmar i detta hus. Jag kommer ihåg min första dröm från detta hus, jag hade precis flyttat in och min hyresvärd sagt att på vinden så var de inte mitt hus längre. Jag hade allt i ett och samma rum, sovrum/dusch,vardagsrum och kök var i ett och samma rum. Och duschen var äckligt och kall att duscha.
Men det mest speciella med detta hus är att, det är mitt drömhus på utsidan men så fort man kommer in så är de mesta ruttet och halvdant gjort och fixat, som om orken har tagit slut. Detta hus är också hemsökt så jag ser konstiga varelser och vålnader i mina drömmar i detta hus.
Jag skulle så gärna vilja veta vad de här tre byggnaderna betyder just för att så fort jag drömmer om någon byggnad så är det en av dessa.
Någon som vet?
//a.jylhä

Hej då

Ja, nu åkte du igen. Knappt en helg fick jag med dig men de jag fick var väldigt bra tid.
Hur skulle jag klara mig utan dig min kära? En vecka i taget.

Jag ska sammanfatta helgen lite. Fredags var galet bra, Björn fyllde år så vi firade honom med en brakfest med nära och kära. Kunde inte blivit bättre.
Lördag vart en heldag men Martin. På kvällen blev de ett impulsivt äventyr. Jag begav mig till Malmköping för att träffa Sandra och dricka lite för att senare dra till Flen och kolla på Kalle Baah. Om de inte vore för Sandra så skulle denna kvällen nog blivit otroligt långtråkig. Kändes som om man kom till ett högstadiedisko på Amazon i Flen.
Tur att Kalle Baah var där och höjde upp stämningen i en timme.
Söndag vart de cross och sedan somnade jag i solen denna helgen med så jag är röd som en tomat i hela ansiktet.
Sedan blev de en sväng till Stjärnhov för att ta världens kortaste första båttur på Naten för att vi hade bråttom hem för att få mysa med varandra en sista kväll.
Jo helgen har varit händelserik, får göra de bästa för att fördriva tid denna vecka så de blir helg lika fort som helgen gått.
(Njutning av värmen på hög nivå)


//a.jylhä

För långt bort

När man reser totalt 20 mil på en dag för att endast åka till jobbet och sedan äta middag med dina bästa vänner, då inser man att man bor och arbetar för långt ifrån sina närmaste.
Dessutom också åt fel håll.
Jag har alltid varit en person som inte vill göra allt så enkelt för mig själv och inte göra de för bekvämt. Ja, nu låter jag sådär ironisk och bitter igen.
I grundskolan bodde jag 7 km bort från skolan, så jag fick åka buss eller cykla för att ta mig dit. (detta kunde inte jag påverka)
I gymnasiet gick jag i skolan i Huddige och bodde i Vagnhärad och hade en enkelresa till skolan på 1 h och 30 min. (Detta valde jag till en början)
Sedan fick jag jobb i Södertälje och bodde i Vagnhärad. Detta var för bekvämt så jag flyttade till Nyköping och jobbade i Södertälje (detta valde jag också själv)
Nu bor jag i Nyköping och arbetar i Norrköping och har de närmaste åt andra hållet. (detta valde jag dessutom också själv)
Ja, helt enkelt tycker jag inte om bekvämigheter utan jag letar mig så långt bort de bara går från de som ska kallas mitt hem i grund och botten.

Ensam hemma dag två då, och jag har inte riktigt hunnit känna efter hur de känns för jag är så otroligt stressad med allt så jag skakar och är som en ekorre på extacy dygnet runt.
Jag saknar min Martin otroligt mycket som man kan prata med, mysa med här hemma  och bara komma hem och vara sådär bitter som jag kan vara tills jag får mat i magen. Nu är de ingen som märker att jag är bitter innan mat och ingen som tjatar om att jag ett monster innan maten. Så nu är inte middagen så viktig längre, frågan är om detta är ett plus eller en nackdel?
//a.jylhä

Jag är inte bitter för de

Ja då är faktum att de inte går att laga min dator, så jag får köpa en ny.
Jag är inte bitter för de för de blir inte vilken PC som helst utan de blir en MacBook Pro. Borde egentligen redan ha köpt MacBook när jag köpte PC:n för ett år sen men då tillät inte plånboken de.
Men nu så när skatteåterbäringen kommer så tillåter plånboken till de gott och väl.
Ska bli med MacBook nästa månad alltså. Great.

Gårdagskvällen var väldigt spännande, börjar med mys och fest hemma hos Posses mamma. Kvällen var bra, väldigt bra.
Jag har sagt de förr och nu säger jag de igen, ibland kan de finnas sådana kvällar då hemresan vart roligare än hela kvällen.
Jag och Emma promenerade hem och vi pratade, fick gratis korv, frös, skrattade, fick ut vad som tryckte våra hjärtan och pratade ännu mer. De tog oss två timmar att ta oss från Rosenkälla till Högbrunn.
Så jäkla skönt att bara få prata av sig och inse att man inte var ensam om vissa åsikter.
Njuter av denna stunden en liten stund till.
Dessutom ni vet när man kliver in genom ytterdörren och känner innan men kom in att så onykter är jag ju inte, så fort du ska börja ta av dig skona känner du att jag tar tillbaka de där om att jag inte var onykter för du försöker vara så tyst som möjligt men du väsnas bara mer. Jag klev in genom dörren och slog i spegeln, skulle tvätta bort sminken och välte ner alla diverse saker som stod på handfatskanten och slog i skåpen när jag skulle äta en nattmacka.
Lyckad kväll helt enkelt.

Här kommer en film som jag vill visa som Martin gjort efter att vi var vid Lugnet och körde cross förra helgen.
Se på den och bara njut.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150164782753951&comments
//a.jylhä

RSS 2.0