2012.01.30

Har städat bilen inför besiktningen imorgon och ska alldeles strax gå ner och fylla på olja i den.
Dessutom har jag dammsugit och plockat undan i hela lägenheten, de värsta med att ha en lägenhet på 70 kvm är att de är så jäkla jobbigt att städa. Jag hatar att städa de har jag alltid gjort och kommer alltid göra.
Nu sitter jag i soffan och pustar ut, och kraken han är också trött så här mycket rörelse har de inte varit på otroligt länge på oss när vi varit hemma tillsammans iallafall.
Skönt då kommer han sova lugnt inatt.

Jag kan inte vara tyst om de längre. Nu skiter jag ärligt talat i vad folk säger och tycker.
Jag måste få de ur mig. Jag saknar dig och längtar efter dig otroligt mycket. Jag är glad för din skull att du vågade åka iväg för detta förde med sig något otroligt bra.
Hela sommarn kände jag att detta var inget avslutat kapitel utan de var början på ett nytt. Kände detta hela sommarn därför jag inte ville släppa taget om dig riktigt än.
Du är min vän här i världen och vi får se vad som händer när du kommer hem, de är ju trots allt nästan två veckor kvar dit så de kan hända vad som helst. Men en sak vet jag, jag kommer aldrig sluta längta efter dig så mycket som jag gör just nu.

För alltid.

//a.jylhä

Mina fötter sticks så där härligt i badkaret

Efter en härlig promenad med Emma i vintermörkret så ligger jag här i badkaret och som rubriken säger mina fötter sticker så härligt i de varma vattnet.
//a.jylhä


2012.01.25

Nu får de bära eller brista.
Jag har precis i denna minut skrivit de mest känsloladdade mejlet jag nog någonsin kommer skriva. Hur jag blottat hela min själ och mina känslor för någon som jag aldrig tidigare har gjort.
Hur jag lagd alla korten på bordet och verkligen skrivit ner exakt hur jag känner.
Hur jag själv har sprängt min egna skyddsmur mot alla dåliga känslor, denna mur som jag byggt upp i så många års tid, som jag behövt för att kunna stänga av. Skyddsmuren som fått mig verka känslokall. Men man har kunnat se glimtar av vad som döljt sig bakom.
Hur jag egentligen just nu känner mig otroligt svag och rädd. Rädd för responsen och rädd för hur de här egentligen ska sluta?
Det känns som om jag står i den mörkaste skogen av de alla, jag ser ingenting och säger kom och ta mig jag har sprängt min skyddsmur.
Shit...
//a.jylhä

Födelsedata

Tidsfördriv:

Jag föddes för 8160 dagar sedan på en torsdag.

Jag fyller år om 241 dagar på en fredag.

Jag är 22 år och 125 dagar gammal

Ta reda på din födelsedata på:

www.ratsit.se

 

 

//a.jylhä

Mindre utrymmen

Idag har jag satt upp en hylla på toaletten helt själv. Så nu har jag skravsår i handen för att jag skruvat som en tok.
Min toalett är rätt så liten som ni ser på bilderna nedan.
Men då får man använda ytan på väggarna istället för på golvet. Någongång skulle jag vilja måla hela badrummet helt vitt men just idag så är de blått.

Jag måste nog säga att jag saknar dig, jag som skulle försöka hålla mig så länge de gick, kanske till och med hela tiden. Men nu går de inte att undanhålla längre. Jag saknar dig..

(Han skulle såklart vara med när jag rotade i garderoben)

Over and out.
/a.jylhä

2012.01.22

Söndag den 22 Januari och jag har inte gjort ett dugg idag,
Det är så otroligt enkelt att bara somna om igen när katten ligger brevid och myser, ännu en helg då jag skulle ha gjort massor men har inte orkat. Utan har hellre prioriterat att sova.
Antingen beyder de att jag är otroligt trött eller så är jag rätt så omotiverad här hemma kanske?
I fredags var Emma & Emma här och vi kollade på film och bara myste.
I lördags kväll kom Patrik och Henke hit och vi lagade mat och kollade på gladiatorerna och till sist kollade vi på film. Och efter att de åkte på lördagsnatten så har jag inte sett en enda männsika. Känns sjuk att tänka så.
Skulle ha fikat med Martina men som säkert de flesta känner igen sig så finns de inte mycket pengar kvar på kontot då de är Januari månad. Den fattigaste månaden på hela året.
Jag saknar Mamma och Pappa väldigt mycket. Mamma ska jag åka och hälsa på kanske nästa helg och Pappa vet jag inte när jag får se nästa gång.
Denna helgen har mestadels varit Travis och jag. Rätt så långtråkigt men endå otroligt skönt.

Jag tror jag börjar inse att jag inte vill leva själv och att jag vill ha någon speciell att leva med, Jag vill börja min framtid nu känns de som.
Jag vill hitta någon som vill älska mig fullt ut, som ska vilja göra allt för mig som jag vill göra allt för den.
Någon jag verkligen kan lita på och någon att bo ihop med.
När denna personen kommer in i mitt liv kommer jag aldrig släppa taget om denne. Livet ska inte levas själv utan jag vill ha någon att dela de med. Någon att dela minnen med i gamla dagar.
Någon att älska och visa min kärlek till i alla situationer.
Som en klok kollega sa till mig för några dagar sen, "du är ingen person man vill göra besviken i ett förhållande va?" och jag svarade nej de är jag inte. Då jag verkligen ger allt när jag går in i ett förhållande för att de ska bli så bra som möjligt så hoppas jag att den jag älskar ser de med och att denne verkligen inte vill såra eller göra mig besviken. För om denne gör mig besviken så får denne veta de. Och de som känner mig vet att jag har väldigt lätt att stänga ute personer för att jag tycker de gjort fel mot mig som person. En dålig och possitiv egenskap. Om jag verkligen bestämmer mig så kan jag gå vidare men de kan vara negativt också om personen i fråga vill göra upp för sina misstag, då är inte jag den som förlåter i första taget. Du kanske får många chanser av mig men när den sista chansen är förbrukad då är de verkligen försent.


Januari är snart slut men endå

Läste mitt horoskop på Elle.
Visst att månaden är slut snart men endå verkar de flesta klicka in.

Jungfrun 24/8–23/9

Under januari prioriterar du projekt som inte hunnits med under december. På sätt och vis tycker du att det är skönt att få komma i gång med vardagen igen. Du är ett jordtecken som gillar rutiner. En släkting är väldigt krävande just nu, särskilt i mitten av perioden. Det gäller att du klarar att säga nej emellanåt, annars kommer han/hon suga musten ur dig. På jobbet kan det finnas möjlighet att inleda en flirt med en kollega. Du uppskattar hans/hennes humor och det finns en angenäm spänning mellan er två.

Då är frågan, vem är kollegan på jobbet? De vore kul att träffa han.

//a.jylhä


2012.01.19

Jag har kommit på en ide. Jag ska fota en bild varje dag fram till 2013. Med start från en 1 februari.
Alltså jag ska ta en bild varje dag på de jag gör under 2012, och i slutet av året sammanställa alla dessa bilder till en film.
Man får verkligen välja ut en bild som förklarar kanske de roligast, sorgligaste, ynkligaste, underbaraste, känslomässigaste eller helt enkelt de vardagligaste jag gjort under just den dagen.
För jag har insett lite att varje dag är speciell och man ska minnas gårdagen och ibland också blicka tillbaka på den för att lära sig något.
Något till nästa gång eller till andra situationer.
Men ibland vill man glömma de dåliga minnena, men man ska också komma ihåg att de dåliga minnena också kan bära med något bra inför framtiden. Något som får en att inse något man aldrig insett tidigare.

Idag har jag varit och lämnat snowboard prylar till Sandra till utbyte fick jag middag och det viktigaste av allt sällskap till middagen.
Sedan kom jag hem och märkte att fy vad illa Travis luktade så jag tog med han in i badrummet och ställde han i badkaret under duschkranen.
Inga problem alls han tycktes njuta av detta, då ska jag inte glömma att säga att han tycks göra allt för lite uppmärksamhet.
När han var färdig duschad så hoppade jag själv in i duschen och nu ligger han här brevid mig i sängen och myser.
Han är endast min och bara min. Min enda Travis.

Du må vara långt bort men jag tänker på dig endå, jag säger till dig njut. Njut av allt som om de var sista gången. Tänk inte på mig, jag klara mig. Men mitt hjärta är med dig vart du är går i livet, har alltid varit och kommer alltid vara. Kom ihåg de.

(En bild från en helt annan tid, en tidsepisod i mitt liv då jag trodde att jag var trygg)
//a.jylhä

Chips till middag

Tisdag då, te-myst hemma hos emma efter jobbet, riktigt underhållande och mysigt.
Dessutom var jag och hämtade ett paket från H&M som jag typ väntat på sen innan nyår, men ja äntligen hade de kommit.
Jag hade beställt ett par byxor, bodyspray, necessär, handdukar och en cardigan. Se bild nedan.
Nu sitter jag i soffan och kollar på Berg flyttar in för att jag inte ens vågar kolla på 6:an för de är massa äckligare zombies där.
Jag sitter här med ordentlig hemma outfit med mjukisshort och t-shirt. OCh äter chips till middag.
Underbar dag. Punkt.
//a.jylhä


Längtan

Jag sitter och kollar på bilder från sommaren som varit och jag saknar de otroligt mycket,
Jag vill ha sommar nu, få visa lite hud och bara vara.
Allt blir så mycket lättare på sommaren, alla ens känslor bara blomstrar. Och man ser livet som ett underbart ting varje timme, minut och sekund.
Tänk dig att få ligga där på badstanden hela dagen lång för att sedan senare på kvällen njuta av något annat underbart ting.
Längtan efter sommaren, en solkysst hud och vänner får mig nästan att få tårar i ögonen när jag tänker på att de är minst 6 månader dit,
Sex månader av kyla, stängda dörrar och snö framför allt.
Snö är djävulens påting så länge man inte kan åka snowboard på den.

Tackar och bockar för igår kväll. Kul med en spontanfest och med mycket folk.

Nedan följer bilder från i somras.

Vi gick barfota nästan hela sommaren. (Barfotacrew)

//a.jylhä

Finland

Då har vi varit i Finland sen i måndags och jag längtar lite hem fast samtidigt vore det väldigt skönt att vara kvar här också.
Det är en helt annan känsla att vara här, det mesta försvinner och man bara är.
Om man vore hjärtekrossad så ska man helt klart åka hit för livet känns absolut så mycket enklare när man är här.
Jag funderar väldigt mycket på framtiden (som jag nästan alltid gör), försöker föreställa mig hur den kommer se ut men sedan ger jag upp för jag har verkligen inte aning vad som ens händer om ett år. Vad jag vill om ett år och hur jag vill om ett år?
Tänk om man bara kunde få vara hela tiden?
Tänk den sjuka tanken att aldrig behöva bry sig om morgondagen på riktigt och bara göra just de man känner för.
Tänk om det vore något?

De senaste dagarna har jag skrattat så mycket så jag gråtit, och de är en sånn härlig känsla.
Lättroad kan vissa kalla oss, men jag tycker bara de är härligt.
Just den känslan när man inte ens kan sluta skratta, kan de vara för att man har lugn i sinnet och trivs?
Trivs med de man är med eller är det bara saknad?
Saknad av någon eller något?
Eller är man bara utmattad och hoppas att de alltid kunde vara såhär?

(Hästarna)
//a.jylhä

Ett nytt år

Då har år 2012 börjat och jag sitter på en båt påväg till Finland för att hälsa på pappa som jag träffat på 2månader nu.
Första dagen på detta året kunde faktiskt inte vara bättre än de var. Speciellt inte när man vaknade i sin helt egna säng brevid dig.
Jag tror de kommer bli ett bra år, förra året kommer jag ihåg att vi sa att 2011 blir de året som vi växer upp på, men jag tar nog tillbaka de där. För året som har varit har jag verkligen inte växt upp på, vissa stunder har jag undrat om jag istället blivit några år yngre i beteendet.
Så just därför kommer jag inte säga någe mer om 2012 än att jag "tror" de kommer bli bra. Om jag inte har något sagt så har jag inget att leva upp till heller.
Tack alla ni som var med på nyår, en riktigt härlig kväll med bara vänner.


RSS 2.0