Horoskop för Mars månad

Hej Mars månad!
Äntligen vänder de om man kollar på vad stjärnorna spår. Frågan är bara vem du är som är söt och kärleksfull som jag ska träffa. Ska bli spännande att träffa dig. Ge mig mer passion!
Visst man ska inte ta de här på fullaste allvar de vet jag med men leka med tanken är rätt kul.
Ha en underbar månad alla Jungfrus, nu vänder de.
 

"Månadshoroskop - mars 2013

För din del handlar månaden nästan uteslutande om relationer, och du tillbringar mycket tid med att reda ut missförstånd eller försöka att tråckla dig ur situationer där du känner dig komprometterad eller svag i förhållande till andra. Men hemligheten bakom partnerskap just nu är att det kvittar lika om ni är överens eller oense. Om du befinner dig i ett beroendeförhållande till någon, så kan du vara säker på att det är ömsesidigt, och i själva verket kompenserar ni för varandras brister vilket genererar en fördelaktig kreativ spänning.

Om du reser under månaden, gör du klokast i att inte göra så mycket väsen av dig och vara beredd på att behöva anpassa dina planer i den händelse en kaotisk situation uppstår och ställer all organisation på huvudet. Det finns en stark sannolikhet för att du träffar en mycket söt och kärleksfull person tidigt under mars månad, som har något viktigt att lära dig om kommunikation. Detta är också en underbar tid om du bemödar dig om att tillägna dig intuitiva färdigheter på kreativa områden som film och musik.

Sådana färdigheter kan också gynna sig såväl psykologiskt som andligt. När Jungfruns planet - Merkurius - vänder direkt den 17:e mars, kommer du äntligen att så sakteliga kunna implementera dina planer och idéer. Svåra läxor måste läras, men dina idéer kommer att tas på allvar. Känslomässigt kan du se fram emot en passionerad och intensiv tid, som också kan bli riktigt spännande."

//.a.jylhä


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0