Fastnat som en igel

 
Ett band som jag fastnat för som en igel är Elin Landelius & Folktåget.
Ni måste kolla in deras nya musikvideo på singeln "Sjuk, sjuk, sjuk"
Njut!
 
 
//a.jylhä

Lunchpass

Vilket jäkla gäng vi var på lunchpasset idag!
Och de var min första gång som jag körde ett sådant pass, de var riktigt roligt och utmanande.
Och jag älskar ju tävlingar.
Både i fotbollen och imnebandyn har jag oftast alltid varit en av de snabbaste, haft bäst kondition och styrka i kroppen. Men den här sortens träning vi körde idag (typ cirkelträning med vikter och dylikt) så är jag i stort sett sämst, och mitt jäkla ego triggas ju av de här till 100%.
Imorgon är de löpning och styrka som gäller igen. Sedan på fredag så blir de ett nytt lunchpass.
Jag älskar mitt jobb!
//a.jylhä

40min löpning och 25 min styrka

Träningen är igång igen. Idag vart de 40 min löpning och 25 min styrka. Dags att börja ladda inför innebandy säsongen och att börja bygga lite fina muskler som man ligger på topp inför hösten!
//a.jylhä

Semesterns sista kväll

Ja då var de dags att gå tillbaka till jobbet imorgon igen. Jag har sådan jäkla ångest och klättrar lite smått på väggarna inför imorgon bitti, de är idag jag verkligen ångrar att jag inte tog en till vecka semester.
Den här semestern har varit en av de bättre och den har absolut slutats med en riktigt härlig och mysig helg.
Har mött på både gamla och nya bekantskaper den senaste veckan, varje ny människa som du träffar lämnar ett avtryck på dig och du kommer aldrig vara dig den samma som innan.
Här ligger jag i sängen och kollar på underbara bilder, skakiga bilder, mörka bilder, fina bilder, tokiga bilder, bilder som har gett en nya minnen att se tillbaka till när höstmörkret väl knackar på dörren. Gett en oförglömliga minnen av en semester som är slut kl 08.00 imorgon bitti men ännu är det kvar av sommaren och äventyren och tillfällen att samla minnen att minnas tillbaka till.
 
Här nedan kommer lite bilder från ett av tillfällena då kameran fick hänga med.
                              
 
//a.jylhä
 

Snart är vi där

Det är endast en arbetsdag kvar till vi åker. En ynka dag och sedan sitter vi på den där Finlandsfärjan. 
Tillsammans på våran första planerade semester ihop.
Jag saknar verkligen min far och de ska bli så jäkla underbart att få se han igen, senast vi sågs var när han var i Sverige en snabbvisit under påsk. Innan de så har jag inte fått träffa min pappa på 1 år. Tiden går fort mellan gångerna då vi ses. 
Ibland undrar jag om han ångrar sig för att han flyttade till Finland? Om han någonsin tänker att de kanske inte var rätt beslut. 
Självklart är jag otroligt glad för min far som trivs bättre där än här men jag undrar om han kommer ångra de mer när vi barn börjar få barn och han inser att han aldrig kommer kunna vara en fast del i sina barn barns liv.
De får tiden bevisa, jag är bara glad att jag ska få träffa han igen.
Han saknat honom något så otroligt de senast dagarna så jag inte kunnat sova ordentligt på 2 nätter. Jag är för nervös. Jag har fått ihop totalt 7 timmar sömn på 2 nätter, 2 + 5, jag är otroligt utmattad just nu och har redan börjat räkna timmar tills vi åker och tills jag får min välförtjänta semester.
Allt är förberett och klart så de bara är att sätta sig i bilen klockan senast 16.00 och åka hem till mamma och kolla på fotbollen och ta en öl och njuta av de första timmarna av frihet och semester.
Kom nu fredag eftermiddag, jag har längtat efter dig så hela veckan.
 
//a.jylhä
 

Leopardbrallan

Jahapp då har jag också fallit dit som alla 15 åriga småtjejer, jag har skaffat mig ett par leopard mönstrade byxor. 
Men hey vad är det man brukar säga de du är bekväm i då känner du dig som snyggast. Känner i allafall, sen om resterande befolkning inte tycker som jag struntar jag faktiskt i. Man borde få ha på sig vad man vill och inte behöva vara rädd för vad din omgivning ska tycka. 
Jag kommer i allafall rocka i mina leopard-brallor och strunta i vad alla negativa människor tycker.

Sen så har denna dagen överlag bara varit så där upp o ner vänd på både gott och ont. Jag har fått glada besked bättre än jag någonsin skulle kunna hoppats på. Jag knallar mot framtiden med lite förtjust skräck och ett leende på läpparna. 
Jag rockar och jag är bra och de finns folk som tror på mig mer än jag själv. Detta är jag sjukligt tacksam över annars hade jag aldrig stått där jag står idag och bara väntar på att få axla mina utmaningar.

//a.jylhä alias leopard-brallanRSS 2.0