Glöm aldrig bort att du är speciell

Nu börjar tankarna flöda igen.
Det är lika bra att skriva om det just i denna stund.
Ett konstaterande efter mitt samtal med S idag, 
Ge aldrig bort ditt hjärta till någon som ändå inte tänker ta hand om det, det finns för många rötägg som kommer utnyttja just dig bara för att du är så underbar och speciell på alla sätt.
 
Du kan inte lista ut dessa rötägg i början för de döljer det otroligt bra, de får dig att må otroligt bra,
Men sedan raserar de allt. Till vilket pris? Jo, priset på ditt hjärta som är olidligt högt. 
Det kan vara en händelse eller så kan de vara flera små som mindfuckar dig.
Hur ska man då veta att man verkligen kan lita på någon? De finns inget bra svar på detta, för som sagt rötäggen maskerar sig otroligt bra i början.
De får dig att känna dig som om du var den enda, the one and only, på ett förbaskat fult sätt.
Visst att man inte kan vara världens ängel till alla, men jag fattar inte hur man kan såra någon som man säger att man bryr sig om. 
Någon som visar och säger att den bryr sig om dig, för att i nästa sekund glömma dig som luft. Känslan man känner då är tomhet. Du är sårad och känner ingen tillit alls. Men det viktigaste i dessa situationerna är att tänka, den som har sårat dig med mening är inte värd dig för något pris alls. Du är övermäktig dessa människor som kommer i din väg och sårar antingen dig eller dina närmaste. Du är för underbar och speciell för att ta den skit som rötäggen försöker sälja tillbaka till dig.
 
Du vet exakt när de händer, när förtroendet är borta, borta med vinden. Och en sak har jag lärt mig på mina snart dryga 23 år, ett förtroende som är raserat en gång kommer aldrig gå att bygga upp igen. 
Du kan försöka bygga förtroendet men det kommer finnas så många järnspöken som förstör varje situation.
Visst att männsikor kan ändra på sig men dessa människor är få och väldigt sällsynta. 
Om jag uppfann något någonsin i mitt liv så skulle det vara ett verktyg för underbara människor som kunde känna av rötägg från första stund. Då skulle man aldrig behöva slösa massa tid på människor som ändå inte tänker ge dig något av värde tillbaka. Inte tänker ta hand om ditt hjärta som är så skört och sårbart så fort de kommer tät intill det. 
Det sårar att se de hända till någon som står dig otroligt nära, någon som aldrig i hela livet skulle behandla någon ens i närheten så illa. Någon som har världens varmaste hjärta. Någon som skulle ge allt för att aldrig mer behöva bli sårad, någon som har världens underbaraste leende, någon som får dig att orka med dina jobbigaste dagar, någon som tänker mer på andra än sig själv.
De här är en person som du aldrig i hela ditt liv får förlora, du måste hålla hårt i denna personen, hålla denna person tät intill ditt hjärta, de här är en person som kommer förlåta dig för dina mindre bra dagar och kommer ge dig glädje hela livet ut. Släpp aldrig henne!!!!

//a.jylhä
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

<3

2012-08-07 @ 06:26:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0