På fredag tar min underbara kusin Sandra studenten och jag är så otroligt nöjd över vad jag har lyckats hitta till henne, vill ha den själv, nej nu ska jag inte avslöja något du får se på fredag Sandra.
Det ska bli så mysigt att få se dig ta studenten äntligen, vi började resan till detta samtidigt men jag var lite snabbare än dig men nu är det din tur och jag kommer vara där och fälla minst en tår för detta underbara ting. Du har varit riktigt duktig och jag är riktigt stolt över dig.

//Anna

Matchreferat från matchen mot stigtomta

Matchreferat
Stort bortfall av spelare gör att ROSA kommer till spel med endast 11 spelare.
Matchen börjar lite virrigt av ROSA men detta beror på att det är en del nya positioner för vissa av spelarna. Men ROSA tar tag i matchen redan efter ett par minuter och därför kommer 0-1 av Sarah Persson i 13 minuten verkligen välförtjänt. ROSA fortsätter att dominera matchen, men som vanligt är det lite mycket "för lite avslut".
0-2 kommer av Sanna Karlsson efter ett mönster anfall som avslutas med ett perfekt inlägg av Anna Jylhä till Sanna. ROSA borde ha gjort något mål mera under första halvleken.
I halvleken sista spark kommer 1-2 på en fin frispark av Stigtomta.

I andra halvlek blir ROSA´s spel bättre vi kommer då snabbare till omställningar och detta gör att motståndarna får springa lite mera än i första halvleken. Och detta ger också utdelning.
1-3 i 60 minuten Nickar !!! Erica Hammarlund in efter ett fint inlägg av Petra Öhrn.
1-4 i 64 minuten slår Anna Jylhä in på volly efter en hörna av Anna Ohlsson.
1-5 i 72 minuten återigen Sarah Persson, som på en finfin djupledspassning av Frida Karlsson löper sig fri och placerar dit bollen.
1-6 i 83 minuten kommer av Petra Öhrn som skjuter !!! efter ett mycket fint väggspel över hela motståndarnas planhalva med Frida Karlsson.
1-7 i 86 minuten kommer av Sanna Karlsson som dunkar i bollen, efter att ha löp bra i djupled och fått en fin passning av Petra Öhrn.

Som ni förstår av detta så vad ROSA helt klart det bättre laget och det var en välförtjänt seger. ALLA tjejerna jobbade otroligt bra i den ruskiga värmen som var och skall vara väldigt stolta över sin insats.

Jag brukar inte nämna enskilda spelare i detta referat, men kommer idag att göra ett undantag från denna "regel" för en av tjejerna gör en insats som kräver extra uppmärksamhet. FRIDA KARLSSON fantastiskt att se dig bita ihop och kämpa dig igenom hela matchen trots att du stukade foten redan i 15 minuten.
Hoppas du är tillbaka snart och får slänga din krycka.

H&M Shopping

På fredag kommer min beställning från H&M hem. jippi!
Idag fick jag också hem mina klänningar från Tradera helt underbara, bättre än jag förväntat mig.
ikväll är det träning. I söndags så blev det vinst med 7-1 mot Stigtomta. Och jag gjorde mitt första debutmål detta år. Helt underbar känsla bara få trycka till den i nättaket. lovely. Den känslan vill jag ha mer av. Det ska vi se till att fixa.