Mitt senaste inköp

Måste bara berätta om mitt senaste inköp.
Jag har köpt två stycken Usb hubbar från CDON.se
En från Belkin och en som ser ut som ett gammalt old school kasettband.
Otroligt värt.

Sedan handla jag lite på Nelly.se också, det vart två klänningar en lite finare och en lite mer till vardags och jobbet.

Igår fixade jag i ordning i mitt kök i allafall, jag har inte hunnit tagit några kort än då Emelie ringde mig och sa; ska du med på en öl? Och vad svarade jag? De som känner mig får absolut inte svara fel på denna. De är klart jag svarade SJÄLVKLART!
Så jag hann aldrig ta kort på de jag pysslat med sen jag kom hem igår.
Men fint blev de och förhoppningsvis kommer de bilder i veckan, då jag ska fixa i ordning i vardagsrummet också.
Första steget är IKEA på tisdag eller måndag har inte riktigt bestämt mig än vilken dag, beror helt på hur jag känner just de dagarna.

Allt flyter på i en underbar takt. Jag mår dåligt ibland och är ledsen men vem är inte de emellan åt?
Det är helt naturligt att gråta ibland, de kan vara för världens minsta sak men om du vill gråta så gråter du. Om du behöver en kram då ser du till att fixa en kram av någon nära. Det är inte svårare än att fråga och jag garanterar dig att 99% av gångerna så får du självklart en kram.
Ta tag i dina egna handlingar mer och förlita dig inte på andra när de gäller saker du vill.

Här nedan ser ni bilder på mina nya hubbar.//a.jylhä

My sweet home

Hur ska jag göra med lägenheten?
Det är den stora frågan, om en vecka får jag ordna och fixa bäst jag vill i lägenheten.
Jag kanske borde hänga upp gardiner någon dag men jag känner att de inte är någon ide då jag antagligen kommer ändra mig så velig som jag är.
Jag tror jag har bestämt mig hur jag vill ha i vardagsrummet i allafall (fast jag har inte testat de än, då de står en säng mitt i all kaos).
Sovrummet är nog den största av alla frågor då de enda jag har att ha där är en säng, detta skulle funka om du hade ett litet sovrum. Men då jag har ett sovrum på 20 kvm så blir detta ganska tomt. Man kanske skulle köra en mörk fondvägg eller är detta för mycket 2006?
Gaah jag blir galen, men jag ska i allafall göra den ena av de så kallade "walk in closets" till ett "datarum" där jag kan ha min dator plus min scanner och någon gång förhoppningsvis testa iden som fick mig att köpa scannern från första början.
Fast jag tror de löser sig när hon flyttar ut på riktigt (hennes möbler bor i mitt blivande sovrum just nu).
En vecka kvar. Längtar,
Imorgon blir de nog en mini kräftskiva med tjejorna. Kan bli riktigt mysigt. Nyköping blommar ut på hösten, sommaren är jag hellre i en helt annan stad men hösten och vintern är jag mer än gärna på hemmaplan.
Jag tror jag håller på att bli lite förtjust i denna stad igen.

Min drömvärld

Jag kanske lever i en drömvärld, men vad gör de när jag trivs?
Vad gör de när jag aldrig någonsin skulle byta bort de jag har just nu?
Vem bestämmer vad jag får och inte får?
Ingen för det är jag själv som bestämmer detta och ja, jag gör också misstag som jag ibland får ångra, men livet går vidare och man kan inte sitta och vara bitter för att man gjort dumma grejer.
Du måste leva ditt egna liv på ditt sätt, och de här är inte första gången jag säger detta.
För de här är något som bara är helt sant.
Vem är du som säger åt mig att leva mitt liv på ett speciellt sätt eller inte leva de på ett visst sätt? Du är ingen i mina ögon och jag är så otroligt trött på att leva ett liv där jag måste leva efter någon annan.
Tänka på någon annan mer än på mig själv när det är jag själv som är centrum för mig själv.
Egoistiskt? Ja, kanske men så länge jag mår bra.
Jag menar inte de att jag inte bryr mig om mina närmaste men jag är bara väldigt trött på de som fortfarande försöker bestämma över mig fast de inte har någon rätt.
//a.jylhä

Nyfunna vänner

Det är så härligt när man hittar vänner som man klickar med direkt, utan några frågor utan det bara klickar och man känner ett speciellt band mellan dig och dina vänner.
Att man efter så kort tid känner att denna personen kan jag verkligen lita på och den personen känner likadant. Fast vi inte känt varandra mer än 2 månader eller 3 veckor så saknar man de här vännerna så fort man inte är med dem.
Att man längtar till varje helg bara för att få skratta tills du gråter, njuta av deras sällskap och bara vara dig själv i deras närhet. Och du blir accepterad från första stund utan frågor och fördomar.
I fredags trodde jag att de skulle bli den första fredagen på två månader som jag inte skulle få vara med er. Men så blev de inte ni kom till Nyköping istället och jag kan inte förklara den här känslan. Jag var så otroligt lyrisk när ni sa att ni skulle komma utan tvekan.
När jag är i Trosa saknar jag min vänner i Nyköping, och när jag är i Nyköping saknar jag er mina nyfunna vänner.
Helgen har varit otroligt bra, och jag har skrattat mig till tårar mer än en gång. Suttit på häradsvallen i en timme för att inse att fotbollsmatchen inte skulle spelas där utan i västerljung.
Blivit bjudna på kräftskiva lite otippat sådär och dansa som om de inte fanns någon morgon dag.
I mitt senaste inlägg skrev jag de att jag skulle göra slut med Trosa om några veckor men de tror jag verkligen inte, inte efter denna helg, utan jag kommer finnas för Trosa hela vintern så som Trosa kommer finnas för mig.
Lika villkor skapar underbara stunder som man minns hela livet ut.
//a.jylhä

Jag gör slut med sommaren inom kort

Detta inlägg kommer bli jobbigt känner jag på mig.
Men jag fick ett sådant otroligt behov av att skriva och få ur mig vissa saker.
Kvällens pratstund fick mig verkligen att tänka, tänka på hur jag verkligen känner för vissa saker.
Men speciellt hur jag har känt de tidigare.
Hur jag insåg ikväll att jag varit så beroende av dig att jag själv mått väldigt dåligt.
Det här är antagligen första gången jag inser de här och inser hur jag satte mig själv i den djupaste skiten jag någonsin varit i.
Hur jag betedde mig under hela tiden, bara för att jag var rädd för att vara ensam, jag var så fast så beroende.
I dagens läge ser jag det inte som att jag är ensam utan att jag har mer vänner som jag kan lita på än jag någonsin haft.
Och jag har dig där jag vill ha dig, och du har mig där du vill ha mig, som bästa vänner.
Jag förstår verkligen inte hur jag inte insett de här så mycket tidigare, varför jag inte sa stopp tidigare.
Att vara vänner efter ett förhållande kan vara väldigt svårt och jag tror att det är den stora anledningen till att jag var så beroende.
Jag var så rädd för att förlora dig på riktigt. Att aldrig mer få prata med dig eller se dig.
I efterhand är jag nästan glad att det tog slut för idag är du och jag närmare än vi någonsin varit och vi vet båda vad som gäller och vi är verkligen bästa vänner.
I alla fall är det så jag känner.
Just nu mår jag lite upp och ner, upp på de sättet att jag inser att jag har de otroligt bra och ner för att jag inser hur dåligt jag mått tidigare och hur orättvist detta varit mot dig.
Jag borde nog säga detta till dig nästa gång vi ses.
Sedan tänker jag just nu på att om tre veckor så gör jag slut med sommaren, men jag vet att vi blir tillsammans igen nästa vår. De gör mig otroligt upp och ner också.
Sandra och jag sa för ett tag sen att 2011 blir de året vi växer upp på riktigt. Det har gått upp och ner med de. Våren var seriös, sommaren var väldigt, hur ska jag utrycka de för att de inte ska uppfattas fel?
Sommaren var inte direkt som att växa upp utan mer som att bli några år yngre på ett väldigt bra sätt, och hösten vet jag verkligen inte hur den kommer bli.
Jag bor i min drömlägenhet, jag jobbar med något jag brinner för men de känns lite som att jag kommer ha väldigt mycket fritid under hösten/vintern, jag kommer ha tid att tänka på den riktiga verkligheten som antagligen är bra, eller?
Jag vet att jag kommer ha mina bästa vänner nära om inte närmare än i somras.
Ett konstaterande våren var seriös sommaren var yngre och hösten/vintern blir???
//a.jylhä

Dagens livssituation

Ja nu känns de verkligen att hösten snart är här.
Sommaren tog slut i söndags, Sandra och jag satt helt tysta på balkongen och bara var galet deprimerande.
Men jag kan ju säga att vi hade i allafall den sista bästa helgen tror jag.
De sa i allafall att vi hade roligt. Det är väl huvudsaken som gäller.
Nu i dagarna så har Skolstarts kampanjen på Stadium som jag var med och produkt koordinerade till börjat rulla på TV och på webben.
Ja nu undrar ni säkert vad jag gjorde till denna kampanj men jag såg till att alla produkter som barnen har på sig kom till plats och hem. Plus så var jag med och bestämde vad de skulle ha på sig mer än de viktigaste produkterna.
Men de mest roliga är att jag var med när de plåtade och filmade reklamen.
Just nu flyter de på otroligt bra på jobbet och jag känner att jag har bra koll och verkligen njuter av att jobba med just de jag gör.
Har dessutom börjat löpa igen. Varit ute och sprungit idag och igår 40 min vardera gång och jag tänker fortsätta med de för att ha någon sysselsättning under vintern.
Jag tror dessutom att jag måste hitta en hobby eller en ny träningsform. Kanke Yoga eller Pilates hemma eller någonstans i Nyköping. De vore riktigt intressant att testa på något nytt nu snart när mörkret kommer.
Jag saknar min vänner i Nyköping så imorgon så ska jag träffa två av de bästa tjejerna för lite mat och vin mys här hemma hos mig i min nya lägenhet som just nu ser ut som tredje världskriget då jag inte fått ordning på vart allt ska stå än och jag har dessutom konstaterat att jag skulle kunna ha en egen loppis då jag nog äger mer ljus och prydnadsaker (småskit) än de flesta stans loppisar. Sugen?
Känner väl också lite att jag inte orkar stressa med något. Ska och hämta mitt köksbord i gamla lägenheten imorgon efter de får vi se om jag orkar börja.
//a.jylhä

Världen står för dina fötter

Rätt länge sen jag skrev börjar bli lite uttjatat så jag tänker skriva denna gången; har inte haft tid har ju haft semester i 3 veckor.
Men nu är man tillbaka på jobbet och det är jäkligt soft, glider runt och myser mestadels och lyssnar på bra musik på datorn.
Semestern har bestått av endast nöjen och äventyr. Bra äventyr och mindre bra äventyr, men har varit glad endå.
Med ett leende på läpparna så klarar du av allt.
I helgen nu var vi i Braxnäs och jag kan ärligt säga att jag vart kär i stället. Jag kan säga att jag var skeptisk till en början innan vi åkte men när vi väl kom fram så ville jag aldrig åka därifrån.
Med en blandning av sitta i skuggan och spela kort, till att fiska i solnedgången, till att äta god mat till att bara njuta av sommarens sista dagar, så kan jag säga att detta stället hade en speciell atmosfär.
Det går inte riktigt att beskriva men alla ni som någon gång har varit vid en sommarstuga utan el och vatten kan nog föreställa sig lite. Just tystanden här ute var speciell nästan magisk.
Kan inte mer än säga att jag tyckte de var underbart.

Till något helt annat, jag tycker de är ganska komiskt att min lägenhet är som en labyrint i den benämningen att jag först inte hittade toaletten när jag skulle gå och borsta tänderna utan jag öppnade garderobsdörren och insåg direkt att nej här var inte badrummet.
Det är fortfarande kaos i nya lägenheten, eller nu har jag fått ordning på vardagsrummet lite i allafall.
Men de står flyttkartonger i hela hallen och köket forfarande. Jag får ta de någon dag då jag inte får besök eller när inte jag besöker någon annan.
Det var min kära kära vän Zacharias som kom på besök. Blir alltid så glad när jag får träffa dig, jag tänker direkt tillbaka på när vi jobbade i butiken i Södertälje, vad för rackartyg vi hittade på och hur vi kunde lita på varandra till 99,9%.
Det kan vi väl idag också men inte på samma sätt som då.
Du är min vän här i världen verkligen.

Jag ska dessutom bli med MacBook Pro senast på torsdag. Var och beställde en idag på Elgiganten och bättre service får man leta efter. Säljaren löste att jag skulle få min nya dator senast på torsdag. Så jag håller tummarna på att den kanske hinner komma till imorgon.
Åhh detta moment har jag väntat på i flera år. Att få köpa min egen Mac, en Mac jag alltid trånat efter men aldrig har tillåtit mig att ha råd att köpa. Äntligen tillåter jag detta och jag kommer aldrig ångra de.

Nu går vi in i en period med sommarens sista dagar och de kommer nog bli helt underbara.
Kan säga med handen på hjärtat att jag nog inte haft en roligare sommar på väldigt länge.//a.jylhä

RSS 2.0