U n d e r b a r t

Tänkte börja detta inlägg med att säga att gårdagen (Alla hjärtans dag) blev helt underbar. Jag hade helt klart det F i n a s t e  sällskapet, 3 rätters middag och bara omtanke och kärlek till varandra.
Alla hjärtans dag är väldigt överskattat, allt hysteri om att hitta den perfekta presenten och det ska göras ditten och datten. Vissa glömmer helt bort meningen med dagen (om de nu finns någon sådan eller om det bara är ännu ett sätt för butikerna att få sälja mer).
Enligt min synpunkt är meningen med dagen att; du ska rå om dina nära och kära denna dag för att visa att du verkligen bryr dig.
Sedan har vi dem som tycker att de är ensamma på Alla hjärtans dag, men du är aldrig ensam om du har vänner och familj. Dagen har blivit så mycket en "par-dag" men i själva verket är det ju trots allt ALLA hjärtans dag och inte bara för dem som har någon nära.

Nu ska jag nog ta tag i städningen här hemma och hänga upp de sista kläderna i garderoben. Sedan kanske det kommer lite bilder på den nya lägenheten.


//a.jylhä


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0