Dag fem i Sälen

Dag fem i Sälen och vi är helt slut. Vi följde med Zacke igår på fest och på krogen och jag måste erkänna att det där om att Åre och Sälen är en köttmarknad är sant. Det var galet så fort grabbarna lämnade oss tjejer så var det minst tre killar runt oss på dansgolvet. Inget man uppskattade precis, till en början var de smickrande men efter ett tag insåg man att dem var ju bara där för att det inte fanns någon annan kille där och detta kunde betyda att de var fritt fram att ta vad man ville ha. Galet och väldigt irriterande att man inte kunde gå någonstans utan att man hade en kille flåsade i örat.

Gårdagen var otroligt kall. Vi åkte ut i backen tidigt men var inte ute mer än 3 timmar. Det var så jäkla kallt att man fick ont i huvudet i sittliften. Så vi gav upp och åkte och chillade med Zacke i butiken och betedde oss som småbarn och frågade och pillade på allt. Sedan gick vi till Torggallerian och körde lite fjärrstyrda bilar med Pontus. Efter de var vi värda en öl. Dagen var urmysig med dig.

Idag skulle vi ha åkt lite skridskor igen men än så länge så har vi inte orkat resa oss ur soffan än utan jag ligger just nu och skriver de här plus kollar på ett kattprogram på animal planet medan Martin ligger och sover brevid mig i soffan. Om ett tag så ska vi nog röra oss neråt mot Experium och Zacke och bada lite och kanske till och med surfa lite på vågen.

Imorgon åker vi hem mot Nyköping igen och den här lilla semestern har varit väldigt mysig som vanligt med dig. Som jag sa till dig igår "alla andra är likadana för mig utom Du".


En bild från backen i Ålberga förra året .

//a.jylhä

Kommentarer
Postat av: Linn

Visst är det härligt med lite semester. tråkiga är bara att komma hem till verkligheten igen bara. Vi kanske kan åka till Romme fre-sön eller lör-sön någon helg :)

2011-02-20 @ 16:05:19
URL: http://linnpans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0